Už dlhší čas uvažujem nad založením hudobnej skupiny, potencionálne fungujúcej ako slovenský revival tejto jedinečnej americkej hard rockovej kapely ( nakoľko, a to poviem na rovinu, si myslím, že nás páni nikdy nepríjdu pozrieť na slovensko. Ale rád by s
@chevro Na tvoju otázku odpoviem len, že osobne už hrávam v dvoch kapelách, ktoré produkujú vlastnú tvorbu a rád by som v tomto prípade oddýchol od skladania a organizácie.
no my s kapelou mozno budeme Lamb Of God revival, no chalanov tlacim aj do vlastnych veci Revival nie je zly, ale predsa len vlastna tvorba je daco viac... od revivalu sa da odrazit, ale aby to bola moje jedina skupina...to asi nie.
ale Godsmack silno lubim a tie skladby ozaj nie su tazke, specialne na basu
@dudri Coververzie sú fajn pokiaľ sa chceš zohrať s ľuďmi, ktorých nepoznáš. Coverband je potom celkom dobrý spôsob ako sa ( nie len ) hudobne spoznať a rýchlo nabrať skúsenosti. A nie je Revival ako Revival, že áno
Taktiež preferujem vlastnú tvorbu, ale len ťažko tvoriť s ľuďmi, s ktorými nie je človek plne zohratý. Určite vieš čo tým myslím
@kolini No dobre, ak moc chceš, tak sa nahraj ( stačí keď zobereš kábel, cez redukciu zapojíš do Line In vstupu svojho PC, nainštaluješ software ASIO Driver, prehodíš v ňom Buffer na 320 samples, následne zapneš program Guitar Rig, nahodíš v ňom nejaký ten distortion efekt a samozrejme zapneš svoju webkameru aby ťa pri hraní zaznamenávala. Záznam ktorý ti výjde potom importuješ napr. do windows movie maker kde ho aj upravíš a potom ), uploaduj záznam na net a zašli mi link
Priestor, basák, bubeník a spevák už sú, každý z nás má už skúsenosti s hraním ( a spievaním ) v kapelách, sme pod vedením starších hudobníkov a lektorov, takže ak máš potrebný skill hrania na gitaru a mal by si záujem, ešte stále zháňame gitaristu. Ozvi sa.
@kolini síce neviem, čo je zlé na tom, keď chalani osobne poznáme ľudí, ktorí majú odohraté a odfungované viac ako ty máš rokov, a vôbec, že s nimi máme tak dobrý vzťah, že nemajú problém za nami prísť do skušobne a hodiť po nás očkom ale je to tvoj názor.
Čo som napísal je pravda a verím tomu, že ak by si takých ľudí poznal, a boli by ochotní, tiež by si bol rád a aj toho náležite využíval
inak je to motivácia pre ľudí, ktorí veľa skúseností nemajú a môžu spoznať nových a príjemných ľudí, ktorým nerobí problém si aj zahrať ( akékoľvek žánre, nie len rock alebo metal )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale Godsmack silno lubim a tie skladby ozaj nie su tazke, specialne na basu
Taktiež preferujem vlastnú tvorbu, ale len ťažko tvoriť s ľuďmi, s ktorými nie je človek plne zohratý. Určite vieš čo tým myslím
@dudri no tak log revival by som si dal
Každopádne, stále hľadáme hráča na gitaru. Ak máš teda chuť na Godsmack, ozvi sa.
@dudri Basové trio nie je vôbec zlý nápad a pokiaľ zahráš aj na ostatné nástroje, teda aspoň niečo, tak ja by som šiel s chuťou do toho
no to snad nieee
si zabil! =D
hram v kapele, ktora provozuje metalhop.. @dudri rapuje a hra na basu..ja hram jeden akord na gitaru..a funguje nam to.. lubim ho
ked citam ze su pod dohladom lektorov a skusenych hudobnikov tak si dokazem z toho uz len robit srandu =D
Čo som napísal je pravda a verím tomu, že ak by si takých ľudí poznal, a boli by ochotní, tiež by si bol rád a aj toho náležite využíval
inak je to motivácia pre ľudí, ktorí veľa skúseností nemajú a môžu spoznať nových a príjemných ľudí, ktorým nerobí problém si aj zahrať ( akékoľvek žánre, nie len rock alebo metal )
moj nazor si nemal z coho vycitat..ja som svoj nazor ani len nepodal moja reakcia sa tykala niecoho uplne ineho.. pochopit to mohol len @dudri