Ja neviem ako vy, ale absolútne nechápem ako môže byť chrom súčasne najlepšie hodnoteným prehliadačom. Síce otvorí stránku najrýchlejšie ale ešte mi hádam neotvoril jednu stránku na ktorej by nebol nejaký error. Pri robení web stránko na mňa taktiež ťažko
niekedy sa zastavi to stahovanie a ukaze mi, ze je uz stiahnuty, ale to bude skor strankou, z ktorej stahujem.. inac nemam s nim ziaden problem.. u mna urcite najlepsi prehliadac
Na jeden pokus som stiahol súbor väčší než 500MB... s chromom neni žiady problém... Pokiaľ niekto povie o IE že je dobručký, tak asi nemá všetkých 5 pohromade... Je dobručký na stiahnutie iného prehliadača...
ja tiež používam aj s extensions z marketu a stále ide svižne a aj pri väčšíc súboroch nerobí problémy .. aj keď je fakt, že tuším nad 2GB som ešte neťahal nič
u mňa zatiaľ jediná chyba chrome je, že nepodporuje FB jednoducho na ňom nejde... inak je celkom fajn, sťahovanie tiež pohoda, aj 9 GB súbory... ale som spokojná so svojím Safari
Súhlasím... Používala som ho, ale potom problémy so sťahovaním, pomalé načítavanie stránok a tak ďalej.... A navyše strašne dlho trvá keď ho spustíš načítanie úvodnej stránky... Takže som ho odinštalovala.
@smajdalf : aj keď IE neotvorí stránku za 5*10^(-10000000000000) ms ale aspoň ju otvorí pohromade tak jak má. Napr na amazone je to rolovacie menu naľavo v chrome také rozsypané a v ie ho mám pekne tak jak má byť. Tiež sťahovanie. Na IE mi sťahuje rýchlosťou cca 280Kb/s a chrome posraných 180 nanajvýš 210. S IE som v pohode stiahol na šupu 8.5Gb v chrome to radšej ani skúšať nebudem lebo by som vybuchol keby mi to isté spraví na koci.
@filus : kiež by stránky čo predávajú hry mali torrenty
ja som s chrome spokojná a nikdy neboli problémy pri sťahovaní. chyba bude asi inde než v prehliadači. a tiež súhlasím s tým, aby si také veľké súbory sťahoval radšej cez torrent, pokiaľ možné.
v pohode mi ide stahovať .. len, ked to dosť často používam neviem čím to je, ale už nejde tak rýchlo ako kedysi.. a možno sa mi to len zdá .. ale explorer, mozilla .. niečo strašné
@horsiq Tak načo po tom zakladáš fórum keď nechceš rady? Ja si zase myslím že len turbokokot môže trikrát sťahovať niečo čo má 6GB keď mu to zakaždým spadne a potom sa ešte sťažovať na prehliadač, keď si už dávno mohol skúsiť IE, ktorý tak miluješ. Tak to choď stiahnuť s IE a nezasieraj fórum takýmito pičovinami keď ani nechceš radu.
nemam s nim žiadny problem stahovanie šlape ako nič...sem tam sa mu stane že ked mam otvorenych viac stranok zrazu mi cely chrome padne ale je to vždy vtedy ked nestahujem
@inequity turbokokote si prečítaj ešte raz ja som sa pýtal aké majú skúsenosti so sťahovaním súborov 1gb+ a nie prosím vás povedzte mi čím to mám stiahnuť aby mi to ostalo pokope. A tým akú má chrome povesť si u mňa vybudoval dôveru dosť veľkú natoľko aby som ho používal ,žiaľ sklamal, tak som počítal s tým že mu to nebude robiť problém stiahnuť ale keď mi toto spraví 3 x na troch rôznych PC a IE mi to stiahne na 1 v pohode to myslím na čisto pohorel.
@etelnair je to seriózny obchod odkiaľ som už čo to ťahal » www.sprocketidea.com/joomla/index.ph... nevyznám sa v tom ale možno bude niečo v tom (teoreticky) že ako sa vlastne môj klient odpája od servera vznikne nejaká chyba a neuzavrie to. Ale cez ie to šlo v pohode
chrome no.. osobné skúsenosti nemám , používam len v núdzovom prípade ...
čo sa týka IE tak ten by som nepoužíval , ako sa hovorí tak ten je dobrý len na stiahnutie iného prehliadača ako celkovo IE od vtedy čo som nainštaloval Win7 mi len laguje a freezuje celý PC takže ďakujem neprosím ...
to , aký prehliadač používam ja sa vyjadrovať nebudem aby sa tu nestrhol zbytočný flame(ale chrome to určite nie je )..
Vobec nemam tvoje problemi, mam taku nactavbu chromu je to pote chrom ale vola sa to RockMelt, a najidealnejsi prehliadac aky som kedy ma, A ono je aj taka tabulka ohladom IQ a toho aky prehliadac pouzivate... tak skus pogooglit ak by si mal zaujem o obrazok
@smajdalf Mne funguje IE (najnovšia verzia) úplne bezchybičky a to som používala veľa prehliadačov (Operu, Google Chrome, Safari, Mozillu). Takže sa nerozdrapuj do toho, kto čo používa. Tiež môžem povedať, že Google Chrome používajú blbci
@sandy114 nemám tušenia, jednoducho mi vyskočí FB stránka s divne malými písmenkamia ked sa prihlásim tak biela obrazovka a nič... ale všetko iné ide v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a btw ťahať 6GB cez prehliadač je dobrá blbosť... na to sú torretny
Nad IE nič nemá. Najlepší
@filus : kiež by stránky čo predávajú hry mali torrenty
ten kto povie, že IE je najlepší prehladač, tak nemôže byť normálny
Aaaa IE rýpalom povedal som že IE je najlepší ? ukážte mi to !
@etelnair tak no neviem no ale to s tým sťahovaním mi spravilo už na troch strojoch tak nič moc no...
čo sa týka IE tak ten by som nepoužíval , ako sa hovorí tak ten je dobrý len na stiahnutie iného prehliadača ako celkovo IE od vtedy čo som nainštaloval Win7 mi len laguje a freezuje celý PC takže ďakujem neprosím ...
to , aký prehliadač používam ja sa vyjadrovať nebudem aby sa tu nestrhol zbytočný flame(ale chrome to určite nie je )..
..Pekný deň
.....sranda
k teme, zlata Mozzila