Dobrý večer, bol aom na Orave presnejšie v Rabči a v Oravskej Polhore. Bolo še u jednych domacich na lslave a tam spievali rozne pesnicky. Zabudol som ich nazvy a neviem ich najst na internete. Dve boli take neslušné a dost sme sa na nich zabavali.
Dobrý večer, bol aom na Orave presnejšie v Rabči a v Oravskej Polhore. Bolo še u jednych domacich na lslave a tam spievali rozne pesnicky. Zabudol som ich nazvy a neviem ich najst na internete. Dve boli take neslušné a dosť sme sa na nich zabavali. Vedeli by ste mi niekto poradiť ich názov? Po goralsky neviem tak si veľmi nepamatám o čom boli. Zdá sa mi že v nich spomínali gagarina a potom aj ukazovali s rukami a že nemal ho takego ale takego . Ďakujem za všetky názvy pesničiek v komentoch, všetky si rád vypočujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Jedna z nich sa podľa opisu napadne ponáša na pieseň Chulimanga od skupiny Kingžaba