...asi je to zbytocne, davat tuto temu, ale dal som ju tu preto, aj ked tomu takmer nikto nechape, chcem dat ludom najavo, ze nie sme EMO.....nech si nas uz konecne nepletu....
Ale nie...ku gothic mam pozitivny vztah, pretoze jedna baba ktoru som poznala uz pomerne dost davno gothic vyznavala a bola ku mne vzdy milion krat milsia a uprimnejsia ako vsetci ostatni dokopy, vtedy sa stratili aj vsetky moje predsudky
fajn lenže gothic nemá z hoc jakým metalom žiadnú súvislosť, gothic nieje ale aj je o hudbe a keď už aj je tak staré old school goth či post punkove skupiny, nechce sa mi ich tu vypisovať, aj to že má niekto temný vzhľad nemusí znamenať je je metalista tak isto ako emo neviem prečo to ľudia musia za každú cenu škatuľkovať
8: takze.....gothic rock vznikol z post punku....takze mas v tom celkom pravdu, ze metal ku gothic nepatri, ale neznamena, ze ak vznikol z post punku a ze za gothic hudbu sa vlastne povazuje iba gothic rock....to neznamena, ze metal vobec nemoze byt gothic....a myslim si, ze najma black metal ma velmi charakteristicke crty gothic....
10: ved ja we, ze nema ziadnu suvislost, to nema asi ziaden zaner hudby, gothic nie je tak celkom o hudbe....mozes pocuvat co len chces, na tom ani velmi nezalezi....gothic style je hlavne o zivote a o tom ako tento styl vnimas a co pre teba znamena
ach jaj nieco podobne tu uz bolo. tak strasne to vsetkym trha zily ze ja nie som emo ale gothic. ok, ti, ktorych to naozaj zaujima to vediet budu a ostatnych jebat nie? ti, ktori to chcu vediet sa spytaju alebo to budu s tebou konzultovat.
thalion: jj, jasne, moja fotka....nedal by som tu nieciju inu, stojim si za tym, ze ak niekde nieco davam, alebo poskytujem, tak nech je to skutocne a ak ide o fotku, som na nej ja
fajn ja som hlavne chcel objasniť ostatným, je pravda že goth nemusí byť len o počúvaní tej hudby to je tiež tak trochu somarina ale predsa, veľa ľudí to má dosť pomýlené, ako aj téén slečny ktoré si myslia že keď začnú počúvať EPICU sú hneď goth
V minulosti sa malovali casto...a nezobralo im to na muznosti...niektorym to sekne..ini vyzeraju len blbo...Treba aj vediet ako sa malovat a hlavne..co malovat a neprehanat to..na tu su tu dievcata
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale nie...ku gothic mam pozitivny vztah, pretoze jedna baba ktoru som poznala uz pomerne dost davno gothic vyznavala a bola ku mne vzdy milion krat milsia a uprimnejsia ako vsetci ostatni dokopy, vtedy sa stratili aj vsetky moje predsudky
Btw. tvoja fotka?
Nie nic v zlom, len chlap, co sa maluje uz neni chlap