Neviem či GPS je presne to slovo, čo chcem použiť, ale ide o monitorovacie zariadenie, ktoré určuje len miesto kde ste alebo kde ste boli v daný čas ...
Neviem, ja som názoru, že nemám čo skrývať, takže by som si ho kľudne dal, pokiaľ by bolo isté, že je môjmu telu neškodné.
Viete pozerám tie správy o prepadoch, o zmiznutých ľuďoch, o hľadaných, alebo unesených...
O koľko by sa tým znížila kriminalita, a podobne.. Určite si sami viete predstaviť čo všetko by sa tým GPS monitoringom dalo spraviť, netvrdím, že by sa nezneužívalo, určite trošku áno, ale keby ho mal každý ? tak stejne by to bolo jedno, a normálne by k tomu prístup nemal hocikto..
Hovorí sa o zasahovaní do súkromia, ale to je už dávno, kamerami v mestách, na čerpacích dokonca aj satelitmi vo vesmíre alebo teleskopmi, ak máte kódy - si dokážete človeka priblížiť na rozohnanie tváre...
Tak chcem počuť aj ten váš názor,,, či ste za a či by ste si to nechali implantovať ...
Pokiaľ by to nezanechalo žiadne jazvy tak aj hej.. Myslím, že je to dobrý nápad, klesol by počet nezvestných osôb a cítila by som sa oveľa bezpečnejšie
@klaudiqaaa presne pre toto som za ono,,, ostatný či chcú, alebo nechcú na takom zariadený sa už pracuje a je otázkou jednej, dvoch generácii a stane sa niečim bežným ako občiansky ,, na svete stúpa a stúpa kriminalita
A jeden fakt EU zverejnila
Prve sú drogy tie zabíjajú len toho kto chce aby ho zabíjali
no na druhom mieste je predaj a únos dievčat ktorý vynesie niekoľko miliard € ročne ,,, už neviem presne číslo ale viem že to bolo veľa ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Neviem, ja som názoru, že nemám čo skrývať, takže by som si ho kľudne dal, pokiaľ by bolo isté, že je môjmu telu neškodné.
Viete pozerám tie správy o prepadoch, o zmiznutých ľuďoch, o hľadaných, alebo unesených...
O koľko by sa tým znížila kriminalita, a podobne.. Určite si sami viete predstaviť čo všetko by sa tým GPS monitoringom dalo spraviť, netvrdím, že by sa nezneužívalo, určite trošku áno, ale keby ho mal každý ? tak stejne by to bolo jedno, a normálne by k tomu prístup nemal hocikto..
Hovorí sa o zasahovaní do súkromia, ale to je už dávno, kamerami v mestách, na čerpacích dokonca aj satelitmi vo vesmíre alebo teleskopmi, ak máte kódy - si dokážete človeka priblížiť na rozohnanie tváre...
Tak chcem počuť aj ten váš názor,,, či ste za a či by ste si to nechali implantovať ...
A jeden fakt EU zverejnila
Prve sú drogy tie zabíjajú len toho kto chce aby ho zabíjali
no na druhom mieste je predaj a únos dievčat ktorý vynesie niekoľko miliard € ročne ,,, už neviem presne číslo ale viem že to bolo veľa ...
Áno, ale prístup k tým informáciám by bol len v najnutnejších prípadoch.
S ohľadom na moju plánovanú kariéru na hranici zákona sa mi to až tak nepáči
jasne že keby si zavolala na ústredňu že by si chcela vedieť kde sa nachádza tvoj milý ,,, tak Ti to nepovedia ... jasne že tak nejak
a vidíš tento systém by Ťa priviedol na správnu cestu
Veď kostná dreň, preboha.
Asi neviete veľmi o čo ide...
Osobne odchádzam z tejto krajiny už vtedy, keď sa zavedie kompletný mýtny systém a štát mi zavedie do auta monitorovacie zariadenie.
Akým spôsobom mi ublíži, keď by ma niekto kľudne aj vedome zo špásu monitoroval?
Nech si robí čo chce, kým ma s tým neotravuje ...
jaj ty chceš do indie tak peknú cestu
Pokiaľ viem, všade fungujú iba mýtne stanice