moj zivot sa vkuse toci okolo kreslenia.. cez kazdu vyucovaciu hodinu kreslim po vsetkom co mi pride pod ruku.. ked nic v okoli neni odnesie si to moja lavica ..proste bez graffiti nic.. ked dlho nekreslim tak mam abstak.. hehee..
ale neviem, ja k tomu nejaký vzťah nemám.. ale dosť ma pobavilo pričlenenie tejto diskusie: Krásy Slovenska.. ke´d zväčša tým špatia budovy.. keby je to niečo pekné, nemám proti...
@Nirikai tak kresli dalej za take dva roky sketchovania chytis trochu skill na rovne ciary, tvary a tak... Potom skus dat na dosku napr. Ak ti to pojde dobre tak hybaj s tym na legalku O bomboch radsej pomlcime
grafity sú mi ukradnuté, tie krajšie viem dokonca oceniť ale lámal by som ruky nohy hlavy každému kto pomaľuje nejakú historickú budovu či pamätník... vtedy sa už jedná o vandalizmus a ten by som trestal MINIMÁLNE verejnoprospešnými prácami
mne sa to veľmi páči, ako neviem kresliť ani nič podobné, ale keď vidiím nekde fakt pekné graffiti taaak to je uplne uzasne juj, len no tie historicke budovy, tam sa to fakt nehodi a tiez na nanovo namalovane bytovky a pod. viete ako zateplene a tak a o tyzden tam su malby a uplne nezmyselne, keby aspon nieco pekne tam bolo, ale take blbosti doslova
Je to element hip-hopu, pre mňa ten najlepší. Zažívam adrenalín, keď si dávam stenu, nie je to ako pri tanci. Tu keď dáš zle, tvoj rešpekt upadá, no pri breakdance to môžeš zamaskovať v tú chvíľu ešte nejakými pohybmi navyše. Po čase dostávaš tvary písmen do ruky, ide to ľahko, jeden throw-up ti trvá niekoľko sekúnd, nie ako pri toyoch celú večnosť. Reprezentujem svoje diela na fórach, obhajujem svoj hlboko zakopaný talent na uliciach. Môžem osr*ť haterov, toyov čo si to dávajú na stenu veľkú ako TESCO. Je to môj štýl, nikto mi v tom nezabráni. Zdrawim všetky slovenské graff crews. PEACE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale neviem, ja k tomu nejaký vzťah nemám.. ale dosť ma pobavilo pričlenenie tejto diskusie: Krásy Slovenska.. ke´d zväčša tým špatia budovy.. keby je to niečo pekné, nemám proti...
ci ne?
=D
no ale k veci ano paci sa mi to ale neviem to robit