Nenávidím to a ich, nech si to robia na vlastné domy a autá a tak alebo keď im niekto dá zákazku, ale nech neničia spoločné veci a veci ostatných ľudí, svine. Je to celkovo hnusné, nepáči sa mi to.
Svine sú to,obyčajné svine.Len ničia verejný majetok.Nepoviem,keď sú gaffity ale skutočné graffity,nie čarbanice na určených plochách.Ale na dopravných prostriedkoch a historických budovách to nemá čo robiť.Pozatvárať ich,svine vandalské.
Čistý vandalizmus na tom videu. Graffity ako tak sa mi celkom páči, ak to má nejakú úroveň, ale myslím si, že niečo také by vedel spraviť aj maliar čo maľuje obrazy : )
To na videu sú obyčajní pozeri bez štipky talentu.
Osobne som už bol na pár grafitti akciách a pár krat som pomáhal kamarátovi maľovať, no vždy to bolo buď na akciách, miestach vyhradených na grafitti, alebo v opustených, zničených budovách.
Som silno proti maľovaniu na obývané budovy, alebo verejné priestranstvá, tích ľudí by som pozabíjal, polámal ruky a nastriekal sprej do očí.
V Košiciach sa každý rok koná Street Art Communication, maľuje sa na vyhradené steny, všetko legálne a vytvárajú sa tam úžasné umelecké diela.
grafity sa mi osobne páčia... ale normálne... nie tie ich debilné podpisy...a niektoré vlaky sú s týmto ešte krajšie..ale vážne čarbanice sú otrasné.-...
nech si sprejujú vlaky..ale našej garáži nech dajú pokoj..!
tie graffity sa mi nepacia a duplom nie tie meista kde to dali ..kkti graffity sa mi pacia len ked su naozaj pekne a na nejakych opustenych muroch abo daco take..
recesia , zivotny styl , zivot na hrane , forma komunikacie a zanechanie odkazu .. maximalizmus ... pre mna uz len nekonciaci sentiment zaslejch dnu ...
@pernik pozeri? pozri sa na svoju fotku a uvidis pozera ! ja osobne si myslim ze graffiti su skvele milujem graffiti , robim graffiti, a ked grafitak vie tak vie dobre umenie..graffiti tu boli uz davno , v jaskyniach tak preco prestat teraz, aj tak ten vlak sa uz pouzivat nebude, tak naco to nevyuzit. RESPEKT chlapci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Osobne som už bol na pár grafitti akciách a pár krat som pomáhal kamarátovi maľovať, no vždy to bolo buď na akciách, miestach vyhradených na grafitti, alebo v opustených, zničených budovách.
Som silno proti maľovaniu na obývané budovy, alebo verejné priestranstvá, tích ľudí by som pozabíjal, polámal ruky a nastriekal sprej do očí.
V Košiciach sa každý rok koná Street Art Communication, maľuje sa na vyhradené steny, všetko legálne a vytvárajú sa tam úžasné umelecké diela.
nech si sprejujú vlaky..ale našej garáži nech dajú pokoj..!
kto má viac tagov a graffitov tomu patrí aj sláva. (v ich svete!) Ničí to vzhľad mesta a jedno s druhým. To si oni ale neuvedomujú.
Ale čo sa s tým dá robiť?
To je moja otázka, teraz hľadajte odpovede.
Je to pred 9 rokmi..Súhlasím z @h0v4d0 -m