Ahojte, ma niekto tuto grafickú kartu v notebooku? Chcela by som zistiť co sa dá na nej rozbehnúť, či na nej zahra csgo napríklad. Sú súčasťou Dell 2 in 1 tie sa mi páčia ale rada by som aj dačo zahrala
Ku každej hre sú dostupné na nete minimálne požiadavky grafiky, ram, výkonu a podobne. Vo svojom notebooku si potom nájdi vo vyhľadávaní dole pri štarte (ak máš windows 11) informácie o počítači a porovnaj si to. CS:GO je už 10 ročná hra a ani ako multiplayer nie je náročná na PC narozdiel od iných multiplayer hier ako sú všelijaké battle royale a open world hry...
@Darksider96
Ďakujem a ešte otázka pomimo. Co si myslíš o tých procesoroch Intel i5? Ísť radšej do 7dmicky? Bol by ten noťas pomalší? Alebo na bežné používanie a zahranie sa to vystačí? Nepoužívam žiadne zložité programy ani nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.pcrequirements.net/sk/hry/counter-...
» www.dell.com/support/kbdoc/s...
» www.systemrequirementslab.com/cyri/requiremen...
čo sa týka nejakých reálnejších otázok, tak choď sem, zvoľ si hru, naťukaj parametre booku, a uvidíš
» sysrqmts.com
Ďakujem a ešte otázka pomimo. Co si myslíš o tých procesoroch Intel i5? Ísť radšej do 7dmicky? Bol by ten noťas pomalší? Alebo na bežné používanie a zahranie sa to vystačí? Nepoužívam žiadne zložité programy ani nič
Potom som si dal okuliare.