je veľký rozdiel medzi "grafitmi" a "grafitmi"
Tí, čo striekajú svoje tagy a kresby na pamiatky, budovy, tých odsudzujem (najčastejšie pubertálna mládež riešiaca svoje komplexy puberty)
Tí, čo to aj naozaj vedia robiť (stačí vidieť niektoré kresby) majú moje uznanie ako ľudia, ktorí by mohli byť kľudne aj umelcami....
graffiti sa mi páčia. rešpektujem a podporujem legálne graffiti, sledujem domácu scénu (legálnu aj ilegálnu). myslím, že o tom aj dosť viem, na rozdiel od napríklad @matiq182 ktorá zahlási že tagujú len komerčáci
videl som nazivo nejaky ten legal graffiti jam a musim uznat je to umenie...samozrejme nie po elektrickach,novych fasadach,budovach atd..a co som videl writerov na ulici by clovek ani nepovedal ze je writer
grafiti berem..pacia sa mi... ...ale nie tie cmaranice, ktore nemaju vobec ziaden zmysel...pacia sa mi tie na vlakoch... ...podla mna nemaju co robit na verejnich budovach...
ako bolo pominane..pacia sa mi ak su to fakt, ze diela, nnie len nejake vulgarne nadpisi apri nich podpis , kt. nikto nerozlusti...a aj keby tak nepochopi....ale ak je to vyjadrenie svojich pocitov an nejakom adekvatnom mieste, tak OK...
nepacia sa mi podpiusi ktore su take necitatelne az su necitatelne aj pre mna ale legalne nam v jeden den presprejovali podchod uplne nadherne (trencin) mne sa najviac paci to oko ... co tam je
nerieste comu sa nerozumiete ...graffiti je jednym z elementov hip-hopu...ktory vzikol na ulici a tam aj patri...to ze sa niekomu nepacia tagy/pre niekoho cmaranice/ respektujem to ale poviem iba tolko ze vsetko ma svoje opodstatnenie, teda aj tagy maju svoj vyznam...sam som writerom tak viem co to preneho znamena.....vacsina ludi to odsudzuje, ale nech si to vyskusa za krátky cas..v noci ...v strese namalovat nejaku vec..ktora by mala dobry tvar...vypln...atd...nedokaže to hocikto....niektorych odsudzujem aj ja...hlavne Toyov-to su male deti, zaciatocnici, oni si neuvedomuju ze co robia/.....sam osobne malujem aj po uliciach, ale nie po kulturnych pamiatkach a novych budovach....ako vravim sto ludi sto chuti ale nerieste comu nerozumiete, ak vidim v nejakom meste graffiti tak aspon viem ze to vnom zije...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Tí, čo striekajú svoje tagy a kresby na pamiatky, budovy, tých odsudzujem (najčastejšie pubertálna mládež riešiaca svoje komplexy puberty)
Tí, čo to aj naozaj vedia robiť (stačí vidieť niektoré kresby) majú moje uznanie ako ľudia, ktorí by mohli byť kľudne aj umelcami....
» www.birdz.sk/forum/a-co-keby...
» www.birdz.sk/forum/graffiti-...
» www.birdz.sk/forum/graffiti/...
» www.birdz.sk/forum/tags/8163...
graffiti sa mi páčia. rešpektujem a podporujem legálne graffiti, sledujem domácu scénu (legálnu aj ilegálnu). myslím, že o tom aj dosť viem, na rozdiel od napríklad @matiq182 ktorá zahlási že tagujú len komerčáci