tak graffiti sa mi páčia,ale tagy(a ostatné načmárané somariny) vôbec...
a graffiti ocením keď nie sú tam kde nemajú byť-napr na historickej budove.. ak sa na ne vyhradí miesto, napr podchod,nejaká stena, tak je to v pohode...
he a čo hovoriš na tom že niekt typci šli na magistrat že chcu stenu a oni že fajn možte vymalovat podchody a oni že chcu aj cany tak potom ich poslali do riti..
podla mna to neni zla myšlienka..bo ak maš na to viac času a je to legal tak vznikne určite neco krajšie a nedojde daky trapko a hned to netoyne.. samozrejme,neni tam potom to napatie a vzrušo..
som bol v nemocnici a bola tam segra jedneho typka z rcls - ryža a proste celkom to vyzera zaujimavo to cestovanie a zažitky a z problemov ho taha jeho mamina (pravnička..) tak da sa ne,?
iked ten typek v nemecku čo prišiel o nohy ked maloval metro ..hm
No ...ako ktore...Daor...RCLS je asi jedine normalne v Bratislave...a tie tagy ako Ans a podobne...tak to mi pripada ako male deti ktore chcu silou mocou robit nieco "zle".Takisto je trapne ked to robia na novo vymalovane domy...alebo proste na miesta kde sa to vobec nehodi.
niektoré grafity su naozaj krasne, a viem, ze je to druh umenia, fakt niektore mi viac zazitkov daju ociam ako take sracky malby kde su hatlaniny farieb, deprimov ane halušky, pfe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a graffiti ocením keď nie sú tam kde nemajú byť-napr na historickej budove.. ak sa na ne vyhradí miesto, napr podchod,nejaká stena, tak je to v pohode...
podla mna to neni zla myšlienka..bo ak maš na to viac času a je to legal tak vznikne určite neco krajšie a nedojde daky trapko a hned to netoyne.. samozrejme,neni tam potom to napatie a vzrušo..
som bol v nemocnici a bola tam segra jedneho typka z rcls - ryža a proste celkom to vyzera zaujimavo to cestovanie a zažitky a z problemov ho taha jeho mamina (pravnička..) tak da sa ne,?
iked ten typek v nemecku čo prišiel o nohy ked maloval metro ..hm
ale graffiti ako som uz povedal su good...
lakino ja so z opacneho kanca slovenska takže nevem ale vacsina to dodržiava