@waagbistritz69 asi sa už nejdu dissovať :/ Gramo Rokkaz Zhrňme si to: Jedno pripomenutie seriálu zo 60-tych rokov a jedno... ehm... to je nejaké vyplakávanie, alebo čo to má byť? Mysleli sme, že sa aspoň pobavíme - nestalo sa, škoda... Predpokladáme, že celá "kauza" je týmto uzavretá, nemá zmysel venovať tomu ďalšiu energiu!
@dee99 Škoda, keď sa vyhrážali tým Danosťom tak som si myslel že ešte niečo sa bude konať
Ale aspoň hovorené slovo vraj bude:
"Dakujem Bambimu ze vdaka nemu ludia vedia kdo je Separ a Decko...Za tuto mesiac trvajucu odpoved mu vratime len "hovorene slovo" plné faktov na kameru...skladbu si tento fakt biedny počin ani nezasluži..po mesiaci som cakal ozaj viac..."
@dee99 Strašne dobré to je Jako mne sa páčia asi všetky zúčastnené zoskupenia, po tom jak som počul "Na pravú mieru" tak som tuto hlasoval za Dramatikz, ale po tomto je to u mňa vyrovnané, a do nejakých osobných sporov im nevidím, takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
GR víťazí vo všetkom, detsky dramatikz sa može schovať,uber fail.
ale tamtie videá som nepočul, diss tracky sú riadna pičovina...
inak sa čudujem že GR tu niekto pozná či oni sú tak známi?
A Radikálov diss na Decka bol úplne parádny "Niesom chuligán, vypočuj si lepšie text, je to o minulosti nie o tom čo žijem dnes!!!" intelektuálny
Inak vzniklo to z tohto:
Na čo reagoval Radikal:
A potom GR naňho..
Ale možno budem prekvapený keď sa do toho prípadne zapoja osoby ako Danosť, Tesla, a možno nakoniec aj celý bývalý Názov Stavby a Rytmus
Ale aspoň hovorené slovo vraj bude:
"Dakujem Bambimu ze vdaka nemu ludia vedia kdo je Separ a Decko...Za tuto mesiac trvajucu odpoved mu vratime len "hovorene slovo" plné faktov na kameru...skladbu si tento fakt biedny počin ani nezasluži..po mesiaci som cakal ozaj viac..."
Ale je to trochu škoda... keby dal diss aj Tesla dramatikz by to mohli rovno zabalit, stacilo mi ked som pocul Za Tvoje
@schizoofrenik Viem že Tesla to má v dupe Inak to "Za tvoje" je inak dobré, dotyčný na to nedal nejakú odpoveď?
Vznklo to kvôli tomuto:
ale nechápem ako si dotyčný mohol dovoliť s jeho "skillz" poslať diss Teslovi a Svenovi
Každopádne keď padlo Za tvoje chlapcova kariéra skončila