obligátne fórum (sa čudujem, že to tu nebolo skôr), ako sa vám páčil alebo nepáčil tohtoročný Grape, čo bolo dobré alebo zlé, jednoducho zážitky, pocity, dojmy, skúsenosti atď.
@horsiq krúpov som si nie vedomý, ale hej (@l1me ) pršalo dosť...
na druhej strane, o to viac som si užil koncert Nero... ten dážď tomu dodal takú správne temnú atmosféru chaosu a do toho keď pustili Doomsday... už len mierne zemetrasenie by asi tomu songu svedčalo viac
@wewo jo, tá desiatka Kozel bola o hodne lepšia ako Bažant na Pohode... aj keď teda som mal asi dve pivá za tie dva festivaly, ale tiež to hodnotím pozitívne
inak Vec mal vynikajúci koncert, nebolo to ono? to s tým v pohode hiphopom?
@poke jak nič iné? veď jedno fórum je teraz o Grejpe a jedno o Budzogáni, nie? keby tu už to fórum bolo, tak ho nezaložím... a samozrejme, to ti asi netreba hovoriť, nemusel si ho vôbec otvárať
a práve mne sa hudobne Grejp páčil oveľa viac ako Pohoda, tá sa aj mne zdá pomerne komerčná, ale tak či onak, človek tam tie dva-tri dni vždy prežije naplno, takže tak
@nietimekki v piatok na Nerovi si chcel povedať, nie? inak to bol špičkový koncert, aj keď im to tam dvakrát celé vypadlo kvôli dažďu teda
@vanellus@nietimekki ľudia, zajtra ráno to už pre mňa nie je vykotúľať sa o desiatej zo stanu a rozmýšľať, čo budem robiť, kým začnú poobede hrať, ale ráno vstať o šiestej a na ôsmu byť v robote...
každopádne, o to sú tie festivalové zážitky potom lepšie lebo môžeme spomínať na niečo, čo bolo úplne super s tým, že o rok, resp. na ďalšom festivale, to bude rovnako dobré
ja nie že tebe som volal... S TEBOU som volal, ty trúba že nabíjam mobil a ty si si akurát svoj vyzdvihla a že možno prídeš a neprišla si... nič, okno?
» goo.gl/forms/HSZJvgmVt... všetci milovníci grejpu povinne vypĺňajte, aby som v bakalárke mohla pomôcť nášmu obľúbenému festivalu každý respondent má u mňa v tomto roku na grejpe pivo zadarmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
tak au...
na druhej strane, o to viac som si užil koncert Nero... ten dážď tomu dodal takú správne temnú atmosféru chaosu a do toho keď pustili Doomsday... už len mierne zemetrasenie by asi tomu songu svedčalo viac
Sprchy oproti minulému roku strašný fail
Odpadky rovnako (v porovnaní s Pohodou)
Prechladla som
Aj tak to bolo super.
@demoniqangel moreeeeeee, veď hudbu hodnoť... že tam bol väčší bordel ako na Pohode nejdem riešiť
Kde ma neotrieskali o bariéry, tam ma podupali, lebo najkrpatšia chce byť vždy v kotli.
A na Billy Barmanovi pustili do davu asi 30 obrovských lôpt, ktoré vlastne neboli zas tak cool nápad, keďže to furt jebalo do hlavy.
Prekvapilo ma niečo, čo znelo ako hiphop a bolo celkom v pohode
Videla som menej vecí ako pred rokom, aj hlas mám, ale teším sa aj o rok.
celý deň tu nič iné neviídm len toto, ale inak to ľuďom želám len mi to naozaj lezie na nervy ešte aj keď som ja na nijakom festivale nebol
ale inak z pohľadu pozorovateľa hovorím že s pohodou sú to straščne medializované veci a nepríde mi na tom nič z čoho by som sa posieral celý týždeň
inak Vec mal vynikajúci koncert, nebolo to ono? to s tým v pohode hiphopom?
@poke jak nič iné? veď jedno fórum je teraz o Grejpe a jedno o Budzogáni, nie? keby tu už to fórum bolo, tak ho nezaložím... a samozrejme, to ti asi netreba hovoriť, nemusel si ho vôbec otvárať
a práve mne sa hudobne Grejp páčil oveľa viac ako Pohoda, tá sa aj mne zdá pomerne komerčná, ale tak či onak, človek tam tie dva-tri dni vždy prežije naplno, takže tak
@nietimekki v piatok na Nerovi si chcel povedať, nie? inak to bol špičkový koncert, aj keď im to tam dvakrát celé vypadlo kvôli dažďu teda
neboj ked raz budeš velký a pustia ťa aj ty budeš pokakaný
je divné byť doma
@bebekex Vitaj v novom stave....volá sa post-festivalová depresia z reality.
@barky ty ešte žiješ?
na akom inom mieste som to mal napísať, vo fóre o honení či čo?
presne toto mám po grape a bee free
každopádne, o to sú tie festivalové zážitky potom lepšie lebo môžeme spomínať na niečo, čo bolo úplne super s tým, že o rok, resp. na ďalšom festivale, to bude rovnako dobré
nejako do toho ďalšieho festivalu dožijeme, nie?
no nejak určite
A mal si povedať, že si bol na barmanoch, ja som tam bola sama stratená a nikto so mnou nechcel ísť
tak asi PSH? bolo to po česky?
(čekujem mobil a fakt. vôbec neviem!)
Tuším, že nebolo, ale nie som si istá
ja nie že tebe som volal... S TEBOU som volal, ty trúba že nabíjam mobil a ty si si akurát svoj vyzdvihla a že možno prídeš a neprišla si... nič, okno?