ahojte viem že o bude pravdepodobne dosť blbá alebo trápna otázka.... ale nevadí aj tak ju sem dám... mám najlepšiu kamarátku ktorá má zajtra meniny ako darček som jej dala zarámovať našu fotku... ja viem maličkosť... ale keď je to od srdca tak sa to c
keď už si vymyslela takúto výhovorku, tak jej povedz..."mala som strašný problém, poznám jednu super kamošku a strašne by ma trápilo, keby som s ňou nebola na jej narodky"
ja tej svojej pre istotu ani nedavam na narodky darceky. Mame totiz nazor, ze aby to bolo prekvapko, musi to byt fakt necakane. A v den narodenin obdarovanie caka kazdy
proste dam jej darcek ked to tak citim a ked to tak citi ona, da mne a je to tak super
ja kamaratkam k sviatku vzdy basnicku pisem... pekne na A4 krasopisne a darcek k tomu tiez teda tak jej skus aspon na 4 verse nieco osobneho vymysliet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a vobec, wtf o tomto zakladat fora? este pochopim, kebyze nevies ako zagratulovat prezidentovi ale toto nie
to ako fakt urob jej niečo nezvyčajné ,lebo všetko najlepšie nestačí
Osobne milujem všetko ručne vyrobené (alebo proste len nekupované)
Určite sa poteší
A myslím, že nič "originálne" vymýšľať nemusíš, aby si to "neprehnala" Už len, keď jej povieš, že ju máš rada, a daruješ jej to, bude to mega
nema kamaratka take sirsie plecia nahodou?
inač, ak ti niekto iný povie grstuláciu, nebude to od srdca
proste dam jej darcek ked to tak citim a ked to tak citi ona, da mne a je to tak super