Grécko, Práca/brigáda na mesiac (alebo kľudne aj iná destinácia)
Ahojte, chcela by som vedieť či náhodou niekto z vlastnej skúsenosti,okolia atď nevie či sa dá zohnať práca,brigáda v Grécku "len tak" na taký mesiac.. Bez agentúry, žeby som proste obehala reštiky,bary,obchody.. Nikdy som tam nebola tak absolutne netuším
kamarát tak išiel na cyprus či kam, a keď došiel nemali pre neho ani robotu ani normalne ubytko lebo tam nastal nejaky chaos pri počte ludi a na vlastne náklady si musel kúpiť letenku a íst domov :letim:
@nataly005 kamarat mal presne podobny napad.. robit v hotelovom bare.. cesta je draha, ubytovanie a strava by boôi zdarma, celkovo by to vyslo ze by sa po mesiaci vratil na slovensko asi so 600-700 eurami, ale 5-6 dni v tyzdni 8-10 hodin denne by v 30 plus stupnoch obsluhoval ludi pri bare..
kamoška išla cez školu,všetko im hradia, ale makajú 6 dní z týždňa,8-čky a 5,5 mesiaca...a to dostanú 400eur mesačne preto som chcela niečo takéto, ale viem, že asi sa mi nepošťastí ak neuberiem z nárokov
@nataly005 jedlo a ubytovanie je zdarma.. 5-6 dni do tyzdna niekedy aj viac ako 8 hodin denne makas, hovorim cestu si celu hradis sama to je obrovska polozka, aj tak to ale cele vide na trochu viac ako 400 cisteho.. 600 by malo byt, mozno aj 700 mesacne(ked odratame cestu)
nešla by som do takejto destinácie len tak na slepo.. keby to bolo bližšie nepoviem, ale rhodos nie je za rohom, keby sa čokoľvek stalo..
ja idem teraz do anglicka, nemám síce ešte vybavenú robotu a nejdem cez agentúru, ale máme tam známu, ktorá nám všetko poukazuje a hlavne pomôže s formalitami a tak, nešla by som len tak, je to dosť riskantné podľa mňa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
kamarát tak išiel na cyprus či kam, a keď došiel nemali pre neho ani robotu ani normalne ubytko lebo tam nastal nejaky chaos pri počte ludi a na vlastne náklady si musel kúpiť letenku a íst domov :letim:
kamoška išla cez školu,všetko im hradia, ale makajú 6 dní z týždňa,8-čky a 5,5 mesiaca...a to dostanú 400eur mesačne preto som chcela niečo takéto, ale viem, že asi sa mi nepošťastí ak neuberiem z nárokov
to by som minule majland a nebavilo by ma mesiac len tak sedieť a nič nerobiť
ja idem teraz do anglicka, nemám síce ešte vybavenú robotu a nejdem cez agentúru, ale máme tam známu, ktorá nám všetko poukazuje a hlavne pomôže s formalitami a tak, nešla by som len tak, je to dosť riskantné podľa mňa...