Prepáčte že si tu robým reklamu ... ale otváram new Grafické štúdio, web je www.green-studio.6f.sk .. prosím zaregistrujte sa .. to je odomňa všetko .. majte sa
to len ja som od "grafického štúdia" očakávala... grafické štúdio?
nabudúce, kým si začneš robiť reklamu, by si sa mohol aspoň uistiť, že na stránke ide diakritika a že nie je spolovice po česky a spolovice po slovensky
a inak, aby som bola aj vážna... neviem, čo tam ešte bude a usudzujem podľa tých dvoch log a jedného banneru, čo sú tam teraz, ale každý, kto sa o túto oblasť aspoň trochu zaujíma a ovláda základy práce s PS, si to vie sám urobiť minimálne takto dobre. koľko trval urobiť ten banner? desať minút? prečo by mal niekomu stáť za stiahnutie?
možno ešte pribudne nejaký kvalitnejší obsah, to ja teraz neviem povedať a uvedomujem si to. nechcem to hneď odsúdiť a byť hnusná, ale ak by to takto malo vyzerať aj naďalej, bolo asi dobré prehodnotiť nejaké veci...
Ta stranka by nebol az taky velky problem ak by si to zachranil portfoliom ale ani to nieje.... nieje predcasne si robyt reklamu ? Zla reklama nieje reklama!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
nabudúce, kým si začneš robiť reklamu, by si sa mohol aspoň uistiť, že na stránke ide diakritika a že nie je spolovice po česky a spolovice po slovensky
na picu
možno ešte pribudne nejaký kvalitnejší obsah, to ja teraz neviem povedať a uvedomujem si to. nechcem to hneď odsúdiť a byť hnusná, ale ak by to takto malo vyzerať aj naďalej, bolo asi dobré prehodnotiť nejaké veci...