Súhlas s @2 aj ked u nás sa moc greenpeace neangažuje..vlastne o nich celkovo počut dost málo,na to,že sú tak celosvetovo známi a je ich tak vela,neviem..niečo mi na nich nesedí...
Greenpeace bojuje s dobrou myšlienkou len či aj spôsob je správny tak o tom by sa dalo polemizovať. Problematika ekológie sa stále zanedbáva (aj keď mierne zlepšenie nastalo)a je dobre že niekto nato upozorňuje.
Idea pekna ale realne je to na pitchu... Nic ine nevidim len pichovat a pichovat a toto je zle a toto je zle ale nejake realne riesenie nikde, ked chce druha strana kompromis tak taktiez nic... Tusim ze v armagedone bola taka pekna scenka kde bruce bol na svojej ropnej plosinke a palil po nich golfove lopticky a hodil hlasku ze jeho plosina spravi menej bordelu za celu svoju existenciu nez ten ich srot za jeden den. Cize pre mna len banda co sa schovava za pekne idealy ale z ich skutkov mi vychadza ze by sme mali zrejme zavret vsetky elektrarne, tovarne, vypnut auta a vratit sa do jaskyn.
Nehovorim, ze kaslat na zivotne prostredie ale ich sposob sa mi absolutne nepaci pretoze nemaju ziadne riesenia (okrem zakazat to a to) a kompromisy taktiez ziadne.
ze konecne niekto pochopil ze treba konat, pochopila osm to tiez preto som sa k nim pridala.niekto konecne nasiel v sebe odvahu zakrocit napriek vsetkym rizikam, apson je nieco coho sa mozu ti debili, co robia zbrane, znecistuju vody, robia nelegalne skladky odpadu, vyrubuju lesy a podobne, bat...
Nech si zalozia stranu tie svine a potom nech robia tie hovadiny co robia. Podla nich by sme sa pravdepovobne mali vratit do jaskyn. Stale len vypravaju a vypravaju, na vsetko nadavaju, ale ziadnu rozumnu alternativu neponuknu.
@16 greenpeace nikdy nechcelo aby sme sa vratili do jaskyn, ked niekto naozaj kona tak oni tak neviem o com hovoris zjavne o tom hovno vies a rozpravas...co by nedali rozumnu alternativu, na vsetko maju rozumnu alternativu, oni chcu iba odstranit ZBYTOCNE znecistovanie ktore robi viac skody nez zisku.lebo vela tovarni znecistuje len preto ze pracovat so surovinami inymi ktore tolko odpadu nerobia je financne narocne a greenpeace chce aby sa radsej priplatilo a aby za to netrpela zem a snou najme my...oni vobec nechcu aby sme prestali moderne zit...
@meredith555 aku rozumnu alternativu? Nasposledy co som cosi pozeral na ich stranke tak tam boli iba same kecy proti atomovej energii ale alternativa? Ze obnovitelne zdroje. To je fajn ale to ze kvoli veternym budes musiet doslova zasrat obrovske uzemie vrtulami co poskodzuje zem eroziou atd to nespominaju. Alebo take vodne? Kde zaplavis obrovske uzemia? Co takto slnecne ktore negeneruju dostatok energie? Alebo co teda budeme pouzivat? To ze atomove elektrarne maju najprisnejsie kriteria, ze moderne elektrarne v podstate ziadnu nehodu s poskodenim zivotneho prostredia ani nemali nepovedia.
Bojovat proti skladkam? Fajn ale tie skladky robia povacsinou jebnuti ludia ktorym su greenpeace u riti len to za dedinou hodia do pola.
Znecistovanie? Vacsie sankcie za znecistovanie vody, pody a ovzdusia ma stat a tak isto ma aj paky narozdiel od greenpeace.
nooo tiez sa chcem k nim pridat.. a co si mozem o nich mysliet?? len, ze je to organizacia.. ktorej ulohou je aspom ciastocne zvratit svinstvo, co napachalo ludstvo na zemi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ti pravy, ktori to myslia vazne
patri im velka vdaka za mnohe uspesne projekty..
mam ich stranku aj medzi linkami na webke
asi tak..
Nehovorim, ze kaslat na zivotne prostredie ale ich sposob sa mi absolutne nepaci pretoze nemaju ziadne riesenia (okrem zakazat to a to) a kompromisy taktiez ziadne.
Bojovat proti skladkam? Fajn ale tie skladky robia povacsinou jebnuti ludia ktorym su greenpeace u riti len to za dedinou hodia do pola.
Znecistovanie? Vacsie sankcie za znecistovanie vody, pody a ovzdusia ma stat a tak isto ma aj paky narozdiel od greenpeace.
Cize na co ich vlastne mame?
Dostával a rozdával som nálepky, letáčiky a zbieral podpisy na petíciu, boli to dobré aktivity.