@rischo aj im pomaham to znamena ze si nejako zapojeny ci uz posielas peniaze alebo si jeden z nich..albo chcem:napr ja mam len 14 teda este sa nemam ako zapajat ale chcem az budem starsia
@puco90 musia prehanat lebo nikto by na nich nedal,nevsimal si ich....a potom by tak aj chuda zem dopadla.nie?...mne sa paci ze dakedy robia take velmi vystredne veci..XD
@janehonda keď ja porušujem zákon tak ma zatknú. keď porušuje zákon greenpeace tak dostanú dotáciu. jeden prijebaný greenpeacák mi minule postriekal farebným sprejom koženú bundu za 140 eur. je to normálne? sú tieto ich metódy vhodné? asi ťažko. preto dostal cez piču a svoj názor na greenpeace nezmením.
@vanellus niektorí.... a niektorí to možno myslia dobre, ale organizácia ako celok má fanatizmus len sama v sebe... nepropaguje záchranu ľudí, ale seba...
keď som na to prišiel po veľmi dlho čase, odišiel som, a teraz pomáham po svojom... najväčšie ciele človek nedosiahne v organizáciach, ale sám a s blízkymi priateľmi
Podľa mňa to trochu prehňajú. (no, trochu ako trochu, skôr by som povedala že dosť) je síce dobré ochraňovať prírodu, zvieratá, atď., ale nie je to najhlavnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ako organizácia ok, beriem, je to potrebné, ale myslím si, že to niekedy preháňajú.
To je to jediné, čo na nich moc nemusím.....že sú to často až fanatici. Inak podporujem, urobili už vela dobrého.
keď som na to prišiel po veľmi dlho čase, odišiel som, a teraz pomáham po svojom... najväčšie ciele človek nedosiahne v organizáciach, ale sám a s blízkymi priateľmi
Ale k veci:
Podľa mňa to trochu prehňajú. (no, trochu ako trochu, skôr by som povedala že dosť) je síce dobré ochraňovať prírodu, zvieratá, atď., ale nie je to najhlavnejšie
a ked nie tak ta to casom prejde ja som pred 2 rokmi mal tiez ine nazory na veci nez teraz