takze ono sa to vola Growling..dobre vediet, dakujem za info
paci sa mi to ale nemam rad ked sa tak spieva cela pesnicka ale ked napr ked su 2 spevaci jeden spieva normalne a ten druhy Growlinguje napr reflen a pod...
@goth111 jak vravis "ked napr ked su 2 spevaci jeden spieva normalne a ten druhy Growlinguje napr reflen a pod... " to sa mi tiez paci omoho viac ako ked je cela pesnicka growl
@goth111@ooooo a nestačí vám jeden spevák? =D taký Opeth je fajn.... growling je tam len časť pesničky a ostatné je normálnym hlasom... mne sa to tiež viac tak páči =D
@ooooo Mimochodom vola sa to metalcore ... a spevak odisiel? kedy? ako? Ako to, ze o tom neviem? ... sice velmi sa o nich nezaujimam.... A nazivo nie je ten spevak taky uzasny ako v klipoch... Najlepsie su pesnicky History repeats itself, Zion must fall, Double agent 616, Denied, All about us, Jack of diamonds, teda aspon podla mna ... A tych Karininych vlasov je vazne obrovskaaaaaaaa skoda .
@nenay OTEP je otep, alebo ked chces tak citat sa to ma outep xD xD xD
a ta zenska Shamaya, je neskutocna x) nie len ze pocas jednej pesnicky growlinguje ale aj spieva, s tym jej chraplakom to znie podla mna neskutocne faynovo xP
A keď už je tu reč o škriekajúcich speváčkach, tak ja mám najradšej Mariu Brink z ,,In this moment"... Skvelá kombinácia melodického spevu a škriekania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
len potrebujes mrtne odbreho ucitela xD
alebo talent xD a prides nato sama xP
btw kebyze nahodou nepoznas, hod si na you tube OTEP, ta zenska je brutalna v tom co robi xP
paci sa mi to ale nemam rad ked sa tak spieva cela pesnicka ale ked napr ked su 2 spevaci jeden spieva normalne a ten druhy Growlinguje napr reflen a pod...
@depechemode ta OTEP je teda fakt husta!!
Inak, Sonic syndicate mám celkom rada, ale vrcholne neznášam ten trápny videoklip k pesničke Jack of diamonds...
Každému čo jeho jest.
a ta zenska Shamaya, je neskutocna x) nie len ze pocas jednej pesnicky growlinguje ale aj spieva, s tym jej chraplakom to znie podla mna neskutocne faynovo xP
len taka mala ukazka co tato zenska dokaze xP
sak dám neboj