fuu..no tak hravam San Andreas..ale to len tak sem tam obcas.lebo ja nedokazemovladat to debilne auto dokonale ale inac je to podla mna super hra..ale nemam moc casu...
to je to, kde si ukradnes auto a potom vrazdis a nahanas ludi? tak to sme hravali tak pred 5 rokmi na gympli vzdy na informe aj napriek zakazu hravat hry ale teraz uz nehravam
vice city ma nejako nechytilo ale san andreas je omnoho lepsiea bude sranda so stvorkou a inac drzte palce snazim sa prejst cele gta san andreas bez cheatov! ako waw lwbp ja ina cbez cheatov som nikdy gta san andreas nehrala vzdy len rychlo na nesmortelnost aby sa mi neminali naboje a proti fizlom
heh jasneže hral...je to podla mna najprepracovanejšia hra aku som videl...možno že je ete prepracovanejšia ale ete som o tom asi nepocul...je to fakt dobra hra, rockstar games sa prekonalo xD
Presiel som Vice City a San Andreas a je to celkom dobra hra ale 4-ku nemam a asi mat nebudem lebo to uz prehnali z poziadavkami aj z velkostou. Ale som ju vydel u kamosa a sa mi zda tiez fajn.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
u mňa sú naj SA a jednotka
len nemam prachy a nechcem piratit =/