na pc sa to urcite objavi, ale ohlasene to este fakt nebolo. myslim, ze si este pekne pockame a vela cigariet vyfajcime kym sa opät budeme moct prechadzat po liberty city.
VCS a LCS boli povodne iba na PSP, potom to konverzli na PS2. ako si predstavujes, ze by to asi vypadalo na pc?
hry na konzoly vychadzaju skorej aby na tom vyvojari zarobili. ked budu mat zarobene, bude to aj na pc a bude im jedno, ci z toho nieco budu mat, ale uz na konzolach im to vynesie neskutocne peniaze
ale aj tak si myslím že port pre nich nebude problém, pretože xbox je taktiež od microsoftu a je to architektúrou skoro to isté, a čo sa týka pirátstva ... zoberte si že máte hotovú hru, jemne to upravíte povedzme že keby to aj trvá 2-3 mesiace tak na tom pc zarobia oveľa viacej ako urobia roboty sprostým portovaním... no a teraz keď tam je multiplayer stačí keď ho nejako "zamknú" a tí čo ho budú chcieť hrať musia mať orig
@10 ehm tak pardon myslel som že to beží na niečom čo vymysleli microsofťáci... ale aj tak som toho názoru, že ak niekto dokáže spraviť hru pre Xbox zvládne to aj na pc za pár šupov prerobiť, proste microsoft sa nezaprie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
aaach
Inak nevyšli ani posledné tituly na PC Vice city stories, liberty city stories... Takže veľmi optimistický nie som
hry na konzoly vychadzaju skorej aby na tom vyvojari zarobili. ked budu mat zarobene, bude to aj na pc a bude im jedno, ci z toho nieco budu mat, ale uz na konzolach im to vynesie neskutocne peniaze