Keď si do hry hodím 2 iné autá, tak mi všetky zmiznú a ostanú len tieto 2 tipy behať po meste. Skúšal som rôzne verzie hry, rôzne patche, cracky aj autá a výsledok je furtom rovnaký. Niekedy mi dokonca zmiznú úplne všetky autá.
no neviem..ja som este davnejsie skusal a islo to normalne..modifikoval som vsetko potrebne a mal som tam aj normalne aj nove..a sice to je mozno od temy, ale to iste som robil uz aj na vice city a tiez to slo
ked vlozis do hry nove auto tak ti nahradi to co si tam mal pretym. Napr: stiahnes bmw m3 a v hre ti ho nahradi za sentinel. Lebo aj nove aj stare subory maju ten isty nazov sentinel.wtd sentinel.wtf Neda sa ze aby si tam mal aj nove aj povodne auto
O čuva J braček.. asi riešenie existuje no ja ponukam toto... robí ti to problemy fajn skus kódové autá z mobilu napr zadaj do mobilu čísla ako:
2275550168, 22755550147, 2275550175 - to máš nejake modely aut športove samozrejme isteže vynára sa problemik.. máš ps? či Xbox.. tak si v prdeli ponukam kódy na auta pre pc ... skus a daj vedet ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@trdelniiiq šak jasne vo vice city ani v san andreasku som s tím problémy nemal iba tu
2275550168, 22755550147, 2275550175 - to máš nejake modely aut športove samozrejme isteže vynára sa problemik.. máš ps? či Xbox.. tak si v prdeli ponukam kódy na auta pre pc ... skus a daj vedet ...