Takze mam GTA 4 (piratske)..asi pred par dnami som ho preinstaloval lebo mi daco blblo(len menu,nic v hre,hra isla uplne v pohode bez laggov a pod. ...) (patch-razor 1911) zrazu mi ide vsetko ako predtym lenze..asi kazdych 5 sec mi to azcne sekat asi na 2
GTA 4 je známe neskutočnými požiadavkami, čo riešia patche.
Stiahnutá verzia (tá čo ty) mi tiež išla len tak-tak, FPS na 16, kúpená + patche = jedna báseň, v pohode hrateľné, vážne to inak nevidím...
Ak hráš GTA kvôli pôžitku a nie kvôli príbehu, stiahni si GTA: Episodes from Liberty - má tam viac nastavení grafiky a šlapalo mi omnoho rýchlejšie ako pôvodné GTA.
Ja som to hral aj koli pribehu,ale jedna misia sa mi zabugovala(nedalo s a vysplhat na vrtulnik) tak som to v cca50% prestal hrat a len som sa bavkal...ale toto co vravis..ja mam good pc som pisal ze pred re-instalaciu mi to slapalo v poho.
@stodvacinkar predraženú originálku? bože... keby pozeráte akcie na steame, v pohode sa dala GTA 4 zohnať za €7,49...
@metius ja ti hovorím jednu z možností, verím že máš turbo-giga-extra-ultra-hig-end PC, ale tak ak ti to išlo dovtedy, nie je iná možnosť ako to, čo vravím.
@houmr nie az taky good pc nemam ale gta utiahlo v pohode...toto co vravel si..sa mi enchce stahovat zasa daco take velke..nebyvam v meste taze mam dost malu rychlost stahovania..gta 4 som stahoval tyzden(kazde poobede az do vecera) ...ale defragmentovat disk,to je dobry napad
@plutvonozceakrivozubky sory,ja som to stahoval asi pred pol rokom,nemam uz ale skus do googlu dat..urcite cez torrent stahuj+pouzi razor 1991 crack ked ti bude robit blbosti hra
@houmr akcie na stíme si niekam strč, a krabicová verzia naozaj nebola lacná...btw, aj 7 eur je o 7 viac ako som dal za hru ja a ide mi bezchybne..a zas taký super duper počítač nemám, nepoužíl som žiadne patche a idú mi v pohode aj obidva datadisky
@houmr za to, že herné štúdiá idú do krachu si v prvom rade môžu sami..uvediem príklad mafie 2..tešíš sa ako degeš na hru niekoľko rokov..ako správny občan si kúpiš originálku za "marginálnych" 50 eur...napriek sľubom výrobcom ju dohráš nie za 20 hodín, ale za 7 hodín vrátane všetkých animačiek...misie, ktoré boli ukázané na oficiálnych prezentáciách sa v hre vôbec nenachádzajú..
a pár dní po vydaní začnú vychádzať "sťahovatelné obsahy", čo sú vlastne programy ktoré ti odomknú časti hry, ktoré sú už na pôvodnom dvd-čku..
a kvôli takýmto "praktikám" si môžu ísť herné štúdiá trhnúť nohou..aspoň u mňa
@houmr tak gta IV tiež nie je práve žiarivý príklad dobrej práce programátorov..PC verzia prišla neskoro a bola neskutočne lajdácky prevedená z konzolového formátu na počítače. Lagy, chyby, plávajúca grafika, divné ovládanie, nemožnosť nainštalovať originálnu verziu bez prístupu k internetu, absurdné nároky na hardware..
A keď sa aj nájde dobrá hra, ktorú sa naozaj vyplatí kúpiť, tak som proste naučený na stávajúci systém a proste si zo zotrvačnosti hru stiahnem neoficiálne. Ale aby som nevyzeral ako úplný pokrytec, tak najväčšie klasiky ktoré považujem za prínos do herného sveta si zväčša kúpim, ale až potom, ako ich dôkladne otestujem.
@stodvacinkar aj ked ides do obchodu tak najskor odhryznes z rozku aby si ho dokladne otestoval a potom ak zachuti tak si ho kupis alebo hodis naspat medzi ostatne ze? a este kde beries tu drzost sa stazovat ze je nieco odflaknute
@chrumkar kde beriem drzosť? Vieš že ani neviem? Tak akosi zo mňa plynie Btw ako som už napísal, herné štúdiá skúšajú na zákazníkov rôzne scamy a schémy rýchleho zbohatnutia, prečo by som sa mal dať JA ošmeknúť? Hm?
A to s tým "testovaním" neber ako klasický nákup. Ani sa to nesnaž porovnávať a prirovnávať. Ja len prispejem vývojárom a hernému štúdiu, ak uznám, že ich produkt je dostatočne kvalitný a zaslúži si to..a prečo? Lebo môžem, cha cháá
@stodvacinkar tak ked sa ti nepaci spravanie studii tak nehraj ich hry a zacni hravat opensourcove hry do ktorych vyvoja sa mozes zapojit aj ty vyvoj kazdeho softwaru nieco stoji a nieje to lacna zalezitost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Stiahnutá verzia (tá čo ty) mi tiež išla len tak-tak, FPS na 16, kúpená + patche = jedna báseň, v pohode hrateľné, vážne to inak nevidím...
Ak hráš GTA kvôli pôžitku a nie kvôli príbehu, stiahni si GTA: Episodes from Liberty - má tam viac nastavení grafiky a šlapalo mi omnoho rýchlejšie ako pôvodné GTA.
@metius ja ti hovorím jednu z možností, verím že máš turbo-giga-extra-ultra-hig-end PC, ale tak ak ti to išlo dovtedy, nie je iná možnosť ako to, čo vravím.
Prípadne skús defragmentovať disk, čo ti poviem..
a pár dní po vydaní začnú vychádzať "sťahovatelné obsahy", čo sú vlastne programy ktoré ti odomknú časti hry, ktoré sú už na pôvodnom dvd-čku..
a kvôli takýmto "praktikám" si môžu ísť herné štúdiá trhnúť nohou..aspoň u mňa
Taký Fahrenheit...? Nestojí za kúpu? Ďalej GTA Vice City, COD 2, 4, 6, Left 4 Dead ... atď.
Podľa mňa dokonalé hry, ktoré za tie peniaze určite stoja.
A keď sa aj nájde dobrá hra, ktorú sa naozaj vyplatí kúpiť, tak som proste naučený na stávajúci systém a proste si zo zotrvačnosti hru stiahnem neoficiálne. Ale aby som nevyzeral ako úplný pokrytec, tak najväčšie klasiky ktoré považujem za prínos do herného sveta si zväčša kúpim, ale až potom, ako ich dôkladne otestujem.
A to s tým "testovaním" neber ako klasický nákup. Ani sa to nesnaž porovnávať a prirovnávať. Ja len prispejem vývojárom a hernému štúdiu, ak uznám, že ich produkt je dostatočne kvalitný a zaslúži si to..a prečo? Lebo môžem, cha cháá
A viem, že vývoj softvéru stojí veľa času a peňazí, ale akosi ma to netrápi, mám totiž dosť veľa iných vecí na trápenie sa