Čaute, prosím vás, neviete ako by sa v gta dalo napraviť, že mi nejde myš? Nemám nadstavený joystick ani nič podobné. Nejaký patch alebo mám preinštalovať celú hru? A prosím, trápne komentáre si nechajte pre seba. Ďakujem.
@adrianej akoze takto ked si v systeme windows tak mys ti funguje normalne ale ked si zapnes gta tak ti miska zmizne z obrazovky?, alebo ju tam mas ale sa nepohybuje
ja sem mal problem ze ked sem bol v systeme tak mi mys fungovala aj bola viditelna an obrazovke. ale ked sem spustil CS tak sa "stratila", proste tam nebola a stale mam ten problem. .
@adrianej ee, ja som mala presne taký istý problém...musíš len nastaviť kompatibilitu hry s windowsom XP alebo nižšie...skúšaj jednotlivé a na niektorom by ti to malo ísť
@passko klikneš pravým na ikonu hry (čo je exe súbor) a tam máš záložku že kompatibilita...skúšaj všetky od windows XP nižšie...na niektorej ti myška určite pôjde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
dúfam že som pomohla