vyslo to ale c sa vam na tom nepaci piste mne je jedno co len sem nedavajte tu tu upiracku sutaz pls lebo si topiste na nastenku ja neviem ale nie do mojich ankiet a diskusy ......
GTA SA: hra sa podarila, ale napiste co sa vam na nej nepaci...je jedno co to bude, len sem nepiste o tej upirskej sutazi (twilight), radsej si to piste na nastenku a nie do mojich ankiet a diskusii...
veď ale čo nás po zakladateľovi? GTA SA je najsuper hra! to je môj názor najradšej behám len tak po ulici a ručne alebo nožom zarábam prachy na bezmocných bitchaz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
+ by som doporucoval zmazanie...
no tak skusim:
GTA SA: hra sa podarila, ale napiste co sa vam na nej nepaci...je jedno co to bude, len sem nepiste o tej upirskej sutazi (twilight), radsej si to piste na nastenku a nie do mojich ankiet a diskusii...
dakujem za pochopenie
preklad by peter piper
a teraz k teme kedze som ju uz pochopil
hra sa podarila,a vysla uz dobre davno
ak je to tak tak.. teraz ma opäť po dlhej dobe chytil multiplayer je to super hra na dlhé hodiny hrania.. ale bez sa:mp by to asi nebolo úplne ono
@0 ako pisal @fxx hra je stara ako europa...
čo by človek nespravil kvôli bytu?