@etelnair Sedíš celý deň za kompom a čakáš na vhodnú príležitosť ako niekomu napísať blbosť na fórum ? Kvôli ľudom ako ty celá táto stránka ide do prdele . Niekoho táto vec celkom zaujíma vieš .
mňa skorej sere absencia Counter-Strike: Global Offensive z PlayStation Store v Európe, a to už pol roka po vydaní na všetkých ostatných platformách (vrátanie PS3, len nie v Európe).
K téme - nech to robia o to dlhšie, ak to potom bude dobré
jj, striehol som tu na dalsie tvoje forum od 29. decembra
ak ide tato stranka do prdele kvoli komentaru ze sme radi ze sa rockstar games snazia vydat kvalitnu hru aj napriek nutnosti posunut datum vydania a nie odflaknutu picovinu hratelnu az po dvanastom patchi len aby to stihli na jar tak nechci vediet kam sa ruti cely svet aj vdaka kvoli tvojej bledej existencii
oni v rockstare su drbyl alebo čo ? vždy nech davaju datum vydania čo neskorší, tak isto aj max payne, pri všetkom davaju blizke datumy a potom to zmenia
@etelnair Hej , pretože tvoj prvý koment bol absolutne seriózny a ani trochu ironický . Ako mám asi reagovať na ironickú odpoveď na normálnu informáciu ?
Len k tvojej poznámke o GTA IV a optimalizácií . R* povedali , že to bolo preto lebo to bola ich prvá hra na novom RAGE engine , keď si porovnáš grafiku hry Vice City Stories a GTA IV je to niečo uplne iné , a medzi tým R* nevydal žiadnu inú hru . Bolo to niečo uplne iné a nevedeli s tým ešte pracovať . Na GTA V sa pracuje už 5 rokov , Max Payne 3 má perfektnú grafiku a nepotreboval som žiadny patch na to , aby som z neho dostal 60-70 FPS na dnes priemernom kompe . Aj keď sú to 2 rôzne skupiny ľudí čo robia GTA a Max Payne , sú jedna firma a navzájom si radia .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a vždy je čo hrať, teda pokiaľ niesi hardcore gamer
K téme - nech to robia o to dlhšie, ak to potom bude dobré
ak ide tato stranka do prdele kvoli komentaru ze sme radi ze sa rockstar games snazia vydat kvalitnu hru aj napriek nutnosti posunut datum vydania a nie odflaknutu picovinu hratelnu az po dvanastom patchi len aby to stihli na jar tak nechci vediet kam sa ruti cely svet aj vdaka kvoli tvojej bledej existencii
skor to kvoli, vdacny za teba nie som
vzdy lepsie, ak pockaju a doladia bugy, ako vydat polohratelnu somarinu
Len k tvojej poznámke o GTA IV a optimalizácií . R* povedali , že to bolo preto lebo to bola ich prvá hra na novom RAGE engine , keď si porovnáš grafiku hry Vice City Stories a GTA IV je to niečo uplne iné , a medzi tým R* nevydal žiadnu inú hru . Bolo to niečo uplne iné a nevedeli s tým ešte pracovať . Na GTA V sa pracuje už 5 rokov , Max Payne 3 má perfektnú grafiku a nepotreboval som žiadny patch na to , aby som z neho dostal 60-70 FPS na dnes priemernom kompe . Aj keď sú to 2 rôzne skupiny ľudí čo robia GTA a Max Payne , sú jedna firma a navzájom si radia .
a patch ktory by rapidne zvysoval fps alebo aspon postrehnutelne nebyva casta zalezitost