Rozchodim toto na min. poziadavky lebo niekto mi povedal ze ano ale dost pochybujem
parametre mam:
Intel core i3 2.5ghz
4 gb ram
Intel hd 4000
Acer Travelmate P253-M
@77hanes77 tak zasa tá intelácka grafika je na tom výkonovo lepšie ako tie low endové grafické karty typu nvidia 410 a podobne, ktoré má v notebookoch množstvo ľudí, čiže by som sa nesmial
@vachtlik kámo ja hry vôbec nehrávam, čiže netuším akú náročnosť môže mať GTA V. Ale tak skúšal som zo srandy na intel hd 3000 rozbehať skyrim a síce to šlo no pri trochu náročnejších scénach to príliš hratelné nebolo
ja neviem co riesite chlapci, ved grafika 840M je na urovni vykonu starej desktopovej ati 5670 co je XY rokov stara grafika a nie este na integrovanej HD4000.
to nepojde ani na low detailoch nad 25FPS, cize uplne nehratelne.
naozaj sa podľa mňa neoplatí hrať takú hru, s takým prostredím a všeobecne s takým grafickým spracovaním na low, ešte k tomu aj v bohvie akom rozlíšení... Príbeh je super, o tom potom, ale môj názor je že pokiaľ už to niekto chce hrať, nech upgrade-uje, alebo nech si zoženie konzolu... kľudne aj starší X360, tie idú po stovke už flashnuté, čiže len stačí stiahnuť a hrať... poprípade kúpiť ale tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a este prosim mam taky stary pc ako zistim aku ma grafiku je na to nejaky program? Dakujem
Procesor - 2.6 GHz dual-core Intel Core i5 (Turbo Boost pretaktovanie až na 3,1GHz)
3 MB zdieľaná L3 cache
Pamäť - 16GB 1600 DDR3
Displej - 13,3" (uhlopriečka) LED - podsvietený s IPS technológiou, lesklý širokouhlý, s podporou miliónov farieb. Rozlíšenie 2560 x 1600 pixelov
Grafická karta - Intel Iris Graphics, podpora duálneho zobrazenia a zrkadlenia videa
Úložný priestor - FLASH 128 GB
... podľa minimálnych požiadaviek to pýta NVidiu GT 9800, na ktoré tieto Intelácke zobrazovadlá nedosahujú
Intel core 2 duo
4 gb ram
a grafiku zistim
?
to nepojde ani na low detailoch nad 25FPS, cize uplne nehratelne.
4gb ram
Intel core i5-2450M
NVIDIA GeForce GT 630M, 2GB VRAM