Máte niekto tú ruskú pirátsku verziu GTA Vice City, čo tam v rádiách hrali skladby ako TATU, Eminem atď.? Alebo ak to niekde je na nete, tak pls. hoďte link.
@mm47 Ale ja hľadám jednu pesničku, ktorá hrala na jednom z rádií v tejto verzii. Eminem a TATU boli iba indície na upresnenie verzie tejto hry. Ja hľadám jednu pesničku, ktorá v tejto verzii hrala tuším v rádiu VCPR. Bola to taká ruská disko pesnička, ktorú spievala nejaká žena. Nemám ani najmenšie tušenie, ako sa tá pesnička volá ani kto ju spieva. TATU to na 100% nieje, i keď sa v tejto hre vyskytovali. Takže preto zháňam celú hru. Na samotné GTA sa môžem z vysoka vykašľať.
@mm47 skusal som ale nic nenaslo. daco po rusky ze: strašnaja taka, ty takaja strašnaja, ina krašnaja... alebo nieco podobne. z toho mi nikde nic nenajde.... to je vsetko co z toho viem.... akurat si pametam este melodiu z toho, ale to mi nijako nepomoze
@mickeymouse1 Tak niekde v credits ... ci jak je to nakonci vzdy , ale tam niekde to nie je napisane ? niekde by malo byt vsetko co tam bolo pouzite , ako nakonci filmu su mena vsetkych
@9 a to nespominam rusku (aj ke oroginialnu) verziu stalkerov..mal som aj anglicky aj rusky no ked uz bolo po rusky vsetko aj rec slova azbuka to bol total copyright.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov