Ahojtee Som prijatá na Gta-čko (akvinského) aj na premostratske gymnazium v ke.. ale vobec neviem kam ist ucim sa dobre vacsinou mam jednotky (matika je trochu taka ze meh meh chcela by som ist na kovacsku ale vraj je to dost slaba skola.. dakuj
ja som bola na GTA a ako celkom OK, študium take jak gymko proste vela ale da sa, niektorí učitelia topka, niektorí menej ale to k tomu patrí, velke plus boli akcie študentske, ktoré sa robili atd
ide o to, jakych spolužiakov vychytiš, my sme si moc nerozumeli, ale nemali sme nejako extra nezhody či hádky len sme neboli kamkovia proste
ale za mna jednoznačne GTA
a ked v treťáku pôjdeš na Kožaz tak to je najviac topka!
To sa fakt pýtaš kam máš ísť v GTA?
Však počkaj keď schytáš hviezdičky a začnú ťa naháňať hneď nájdeš cestu, ja som minule utiekol na motorke do oceánu. Potom som tých hajzlov odpálil s raketometom.
ja som chodila na GTAčko, skončila som pred rokom a ja som bola vcelku spokojná, jasné všade je niečo, čo nie je najvyhovujúcejšie, ale podľa mňa je škola stále dosť ťažká, dobre ťa pripraví, je tam fajn rodinná atmosféra (ak sa chceš zapájať do ich akcií ) a tak odporúčam ti to a ide tam aj moja segra, bude prváčka od septembra tak sa môžete zoznámiť už keď chceš a ak pôjdeš na GTA, určite choď aj na Domengo, spoznáš tam veľa ľudí zo svojho ročníka a nebudeš sa cítiť sama v septembri, lebo budeš poznať už niekoľko spolužiakov a hneď sa lepšie začína
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ide o to, jakych spolužiakov vychytiš, my sme si moc nerozumeli, ale nemali sme nejako extra nezhody či hádky len sme neboli kamkovia proste
ale za mna jednoznačne GTA
a ked v treťáku pôjdeš na Kožaz tak to je najviac topka!
Však počkaj keď schytáš hviezdičky a začnú ťa naháňať hneď nájdeš cestu, ja som minule utiekol na motorke do oceánu. Potom som tých hajzlov odpálil s raketometom.
» www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobra...
A celkovo je ta skola peklo
Ale ak si nolifer a nemas ani rada svoj zivot kludne chod na GTA