Nič sa ti nestane,skús len jesť trošku opatrnejšie,nehryz jablká a podobne.Poprípade zavolaj zubárke a povedz ju nech ťa preobjedná na skorší termín lebo ti vypadla gumička.
no mne môj bývalý zubár špekulant chcel ten strojček vybaviť tak, aby bol písaný na sestru, ktorá v tom čase ešte nemala 18rokov, lebo že do 18r to poisťovňa prepláca. asi nie v plnej výške, ale aspoň nejakú časť. tak neviem potom... ale zase tá ortopedička bola jeho známa, tak bohvie, ako to bolo naozaj
v každom prípade sa mi už teraz nechce kvôli jednému zubu vyhadzovať za strojček niekoľko stoviek... radšej dovolenka
ja už vyše týždňa žijem s odlepeným zámkom a vytiahnutým-posunutým drôtom, vyše troch mesiacov s vyťahujúcim sa tým kovom okolo stoličiek a žijem Ale v pondelok tam už idem , aby sa nepovedalo
@leilla strojček je neskutočne drahý, veď mama mi to doteraz vyčíta že mi to musí platiť tak ale chápem, aj ja som mohla byť už na 2 luxusných dovolenkách :/
ja viem, ale krásny úsmev je na nezaplatenie... ja som roky nosila taký nočný... a mala som celkom rovné zuby, a potom mi vyrástli tie chujové osmičky, a všetko pokazili... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@leilla mne to žiadna poisťovňa nechce preplácať!
no mne môj bývalý zubár špekulant chcel ten strojček vybaviť tak, aby bol písaný na sestru, ktorá v tom čase ešte nemala 18rokov, lebo že do 18r to poisťovňa prepláca. asi nie v plnej výške, ale aspoň nejakú časť. tak neviem potom... ale zase tá ortopedička bola jeho známa, tak bohvie, ako to bolo naozaj
v každom prípade sa mi už teraz nechce kvôli jednému zubu vyhadzovať za strojček niekoľko stoviek... radšej dovolenka
ja viem, ale krásny úsmev je na nezaplatenie... ja som roky nosila taký nočný... a mala som celkom rovné zuby, a potom mi vyrástli tie chujové osmičky, a všetko pokazili... :/