Cawte ludia, mna len tak zaujimalo, ze aky mate vztah k novym gunsom, bo videl som live videa a nic moc, uz to neni ono, ale zasa na kocert by som predsa len asi isiel, tak piste
Axel ma rozsah 5 oktav a tolko nema hocikto. A este ze na kazdy dobry muzsky hlas pripada asi 10 dobrych zenskych hlasov, tak je hladanie o cosi tahsie.
tak urcite to co bolo to uz nebude... to nove ani akosi nemam zaujem pocuvat... starsie vecicky velmi lubim... ale bez vsetkych... hlavne slasha to je o nicom....
axl sa uz raz pokusil vratit a vobec mu to nevyslo, a bol to prepadak...takze ani teraz tomu sance nedavam a skor nie, ako ano...ale len tak z nostalgie by som si to pozrel a pravdepodobne po polke odisiel
Uz to jednoducho neni ono. Velvet Revolver chyba Axl a novym GNR zasa zvysok. Ani sa podla mna neoplati ist na koncert. Prave tam nazivo to citit ze uz su neni spolu.AKA JE VASA NAJ PESNICKA OD GUNS N´ROSES???
ja som bol v Prahe 13. jula na ich koncerte aq bola to fakt pecka aj ked sme na nich čakali asi 5 hodín bolo to super really good AXL roses. AXL AXL AXL AXL AXL inak ako hosť prisel aj IZZY tak to bola riadna pecka 9 hudobíkov na podiu. It was so good as solo in november rain: GREAT!!!
AXL je cool spevak sice uznavam albumy starsie su fakt lepsie ako napr. Chinese Democracy ale to uz je iny Guns N Roses.....skoda -Slash tam chyba.....
Slaaaash.. pozrite si moj fotoalbum.. je sveta pravda ,ze tam xyba..a aj Duff tam xyba.. ale musim uznat ,ze Axl to isti.. Najlepsia bola aj tak povodna zostava.. Ten koncert 2006 mal len jednu xybu.. Ze tam neboli.. tu novu skupinku nejak nemusim.. a aj stare znaky boli podla mna lepsie
axel ma spickovy hlas! nova zostava to uz neni ono ale podla mna to bude jedina kapela ktora zas postavy rock na nohy tie nove sracky sa nedaju pocuvat! stare kapeli sa vytracaju tak dufam ze guns zachrania staru dobru muziku!
Guns N roses budem milovat do smrti..STARY Guns N roses..podla mna ten novy je uz o nicom..aj mne tam chyba Slash..ani Velvet Revolver sa mi moc nepaci..skoda ze sa rozpadli..
Ahojte no stary GNR boli uzasny ale tak to je uz minulost...ale pocuvala som niektore skladby z new albumu a celkom sa mi niektore pacia This I Love je uplne peckova akoze kraaaaaaaasny sladacik better sa mi tiez velmi paci..a stary Guns N Roses boli uzasny naj kapelka na svete zboznujem ich a myslim si ze aj ked sa rozpadli ze ich hudbu oslovy este vela generacii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
takze novy GunsNRoses je Axl plus banda nejakych neznamych trtkov???
ale celkom sa mi pacilo to CDcko co maju Velvet Revolver...
vyskusaj to...
Angel-ta naj pesnicka, tak ak vynecham take hitovky ako Welcome to the jungle a Knockin On .. tak sa mi páči asi najviac Sweet Child O Mine
Prepity a prefajceny hlas? Zlatko o tom to predsa ma byt, on neni operny buzerant, on je spevak "najdenebzpecnejsej kapely na svete"!!!
A ani to neni pravda... jeho hlas je primerany tomu kolko ma rokov, a aj tomu ze mal pomerne dlhu prestavku.....
A v prahe bol uuuuuuzasny!!!!!!!
Myslim ze v poslednej dobe sa dal fakt ze dokopy