V septembri idem na výšku, na STU v BA, na fakultu architekrúry...Ako tak pozerám, už som sa aj zoznámil s pár budúcimi spolužiakmi, a je tam dosť veľa gymnazistov. Ja som z odbornej školy...znervózňuje ma to.
Tak na odbornych skolach je matika onicom no a predpokladam, ze s tou sa tam budes stretavat dost casto. Ale nemaj boja prvy semester zamakas , co bude treba dobehnes a potom to uz pojde.
vies, na STU-BA idu ty studenti ktorym nejde gympli skole nic moc poriadne, aspon to je moj nazor ty co zvladaju trosku matiku a trosku fyziku, no s ziadnym inym predmetom niesu kamarati, takze to ze je tam vela gymnazistov ta nemusi vobec trapit
@xennus Skutočne pozoruhodný názor.A čo si myslíš o STU BA FPCHT (fakulta potravinárskej a chemickej technológie).To by ma zaujímalo.A bol by som rád,keby si mi odpovedal.
@eleon Ty a architekt? (Teda, neviem si ťa predstaviť, ako celé dni kreslíš a rysuješ na dverách a oknách zvesených z pántov... ale možno ťa len dobre nepoznám )
Iba raz sme tam mali nejaký kravský či prasačí jazyk a niektoré háklivky hovorili, aké je to hnusné, pričom to bol podĺa mňa obyžajný kus mäsa.. ešte to tak aj vyzeralo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@mielikki a ako by si si ma predstaviť vedela?
len si ťa viem predstaviť v bielom plášti a so skúmavkou v ruke (nebude to tými vlasmi?
Iba raz sme tam mali nejaký kravský či prasačí jazyk a niektoré háklivky hovorili, aké je to hnusné, pričom to bol podĺa mňa obyžajný kus mäsa.. ešte to tak aj vyzeralo