Ahojte! ..píšem najmä pre blavákov, pretože súrne potrebujem vašu pomoc
.... od budúceho šk. roka ma čaká stredná ... prijali ma na španielske bilingválne gymnázium F. G. Lorcu a tiež na anglické bilingválne na Myjave.... výhodnejšia je pre mňa Myjava,
Nie som z BA ale poznam babu čo tam chodi a nesťažuje sa ale ju španielčina bavi.. otazka je to či ju v živote využiješ a budeš schopna sa ju učiť. Z dovodu študia v buducnosti by som si vybrala to anglicke a intrak si zoženieš ak bez toho aby ho ta konkretna škola mala, ja tak teraz idem na bilikovu na anglicke
ja rozmýšlam tak, že anglina je základ.. tú máš všade, bez nej sa nepohneš ... ale španielčina - tá je vyhládávaná .. v rôznych inštitúciach .. styky s verejnosťou a taak.. a navyše je to taká moja open_mouth:vá záležitosť, čo by ma naozaj bavilo .. ale ďakujem
nechcem ťa nejak odrádzať,ale v BA sú aj gymnázia ktoré sú na vyššej úrovni, čiže byť tebou idem na to druhé+ niektorí o tom hovoria že ak sa nechceš nejak extra učiť chod na španielske, viem že tam chodilo zopár modeliek a tie niesú najmúdrejšie.. plus poznám babu čo mala trojky na základke na vysvedčení a išla na to gym. a prechádzala s 1 a ani sa neučila Dčiže tak ale nemusí to byť zlé
Tiež ma prijali na Lorcu, ale podľa známych čo poznám, hovoria, že vraj to nie je až taká dobrá škola. Moja kamarátka práve dokončila 5ročko a prešla napr. matiku na samé 4 a 3 a to bola jednotkárka na základke. Sú tam čudní učitelia, čo majú radi poriadok - až na učiteľku telesnej, ktorá je mama môjho kamaráta, tá je fajn . No podľa mňa si vyber radšej ten anglický biling. Tú anglinu viac využiješ ako špáninu. -To je môj názor a ak ma nezoberú na druhý gympel, vidíme sa na Lorcu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.facebook.com/events/59272511...