baby,ake mate pocity,ked idete na navstevu ku gynekologovi?hlavne ma zaujimaju tie baby, ktore uz mali pohlavny styk,zaujima ma ako preboeha vysetrenie, ci je bolestive atd
Vôbec nie je bolestivé, v mojom prípade sa jedná o stresujúci záležitosť skrz to, že môj gynekológ je bývalý spolužiak mojej babky a má ku mne taký ,,otcovský" vzťah a robí si zo mňa prču
Len prides, popyta sa ta otazky, potom si lahnes na to cudo, vyšetrenie vobec necitis trvalo asi 2 min. Potom sono tam ti ukaze maternicu, vajecniky, povie ti ich rozmery
No a odporucam suknu, chapes, len si ju vytiahnes a nemusis sa tam dlho obliekat este nieco?
nechodim tam nadsene, hlavne ked v cakarni same tehotne a ja sa bojim, ze aby to nechytilo aj mna no co ale ked musim tak gynekologovi idem, za posledne 2 mesiace asi 6x? :/ jak na klavir... co narobim no...
nie je to nič strašné, prvýkrát sa každá baba hanbí, že ktosi iný okrem teba a tvojho priateľa vidí tvoju šušku. Ale je to všetko profesionálne a hlavne pre zdravie potrebné.
Nebolí to, ale nie je to najpríjemnejšie ale keď zahodíš strach za hlavu, tak to bude v pohode a povieš si, že si sa nemala čoho báť ...aj keď popravde ja mám motýle v bruchu stále keď tam idem ale to je skôr psychický blok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
No a odporucam suknu, chapes, len si ju vytiahnes a nemusis sa tam dlho obliekat este nieco?
Najprv by sa s tebou mal rozpravat, potom kratke vysetrenie a hlavne sa vela pytaj co ta zaujima