preco neviem kto neviem preco zamiena alebo privlastnuje pesnicku -- poulicna zmes - srdcia -- ? a privlastnuje ju H16 a u nich sa to akoze vola -- H16 - Milujem -- nechapem ...ved to je porusovanie autorskych prav...ten kto pozna tu pesnicku vie o co ide
trikrat som si precital tvoj post, ale neviem co si napisal... mozes prosimta, este raz, pomaly a s kludom napisat co ti na srdci lezi? a snaz sa vyhnut slovam ktore nevies spravne zaclenit do kontextu.
Myslel to tak ze poulicna zmes naspievala pesnicku ktora sa vola srdcia a ze H16 si ju privlastnuje...az na to ze tu pesnicku nahrali aj KOR a nikoho to nesere....
ale sak podla mna je uplne jasne ze to neni od jednasesky.. sorec ale mne sa to nezda a este sa mi ten track aj nelubi.. :p teda uz je apson 100 verzii ale ta jedna co som pocula.. no davali tam jak mek vrabec ci jak sa volal henten..
a revolucion bol by si znamy bo by sa na tebe seci ujebavali. vam sa to sice nezda ale niektori ludia vedia rozoznat kvalitny hip-hop od picovin lenze ty to asi nebudes
Viem o čom hovoríš a tiež si myslím, že toto je ozaj podraz. Aj keď ten podmas je prebratý ale to nejako neriešim ale aj tak, keď si niekto privlastňuje niečiu pesničku je to krádež. Súhlasim s tebou.
Zuzulatko D aha ,takže len ty vieš čo je dobrý Hiphop ,čiže H16 a 50cent že ?? jáj dievčatko máš 14 ty ani nemôžeš ešte vedieť čo to je za kultúru lebo tvoja kulrúra je MusicBox
Ešte dodám ale jednu vec. Myslím si, že keď sa tu už toto rieši tak poviem na jednu vec svoj osobný názor a kľudne ma potom za to aj pošlite do riti. Mne to bude jedno:
H 16 by takúto pesničku nikdy nespravili. Ich texty skoro vkuse hovoria len o tom akí sú úžasní a koľko toho majú a ako sa k tomu dopracovali zatiaľ čo všetci ostatní sú oproti nim chudáci. Podľa mňa sa už dosť zhovadili klipmi k ZARÁBAJ KEŠ a k dvojsinglu - IDEM SI SVOJE/DNESKA IDE KARTA. Fakt. Tie klipy (ale je pravda, že ostatní na tom nie sú tiež o moc lepšie teda z Sk hip-hopu nie sú) stojá za veľkú nulu. A teraz je pekné, keď si porovnáme ich všetky skladby s pesničkou Milujem. Hlasy nesedia a ani text, v ktorom (podľa H16) musia byť nadávky tuto chýbajú. Mne stačí počuť od nich Nasávať Dym a stačí mi.
Ďalej keď už teda sa táto pesnička takto odprezentovala tak je to naozaj ukradnuté. Kapela Pouličná Zmes má svojim spôsobom právo na to, aby H16-tku zažalovala za ukradnutie pesničky. Nechápem prečo s tým nič nespravili ale to neriešim. Týmto mám skôr pocit, že H16 sú okrem toho, že "veľkí machri" ešte aj zlodeji a z toho mi je už fakt zle. Ja poviem tak, že nie je nič sprostejšie ako keď niekto urobí pesničku a teraz niekto iba preto, že si myslí o sebe, že je väčší macher si ju vezme a vydáva to za svoje vlastné dielo. Príde mi to úbohé.
A na záver ešte poviem jedno - keď už oni mienia hovoriť - Idem si svoje ruky preč toto je H16, tak potom ja poviem, že oni si svoje nejdú. Ani náhodou. Ako je to s albumom neviem a preto k tomu nepoviem nič ale pri tejto pesničke naozaj nešli si svoje ale vzali si niečo čo im vôbec nepatrí. Toľko odo mňa. Mimochodom je to len môj názor. Majte si kľudne svoje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
H 16 by takúto pesničku nikdy nespravili. Ich texty skoro vkuse hovoria len o tom akí sú úžasní a koľko toho majú a ako sa k tomu dopracovali zatiaľ čo všetci ostatní sú oproti nim chudáci. Podľa mňa sa už dosť zhovadili klipmi k ZARÁBAJ KEŠ a k dvojsinglu - IDEM SI SVOJE/DNESKA IDE KARTA. Fakt. Tie klipy (ale je pravda, že ostatní na tom nie sú tiež o moc lepšie teda z Sk hip-hopu nie sú) stojá za veľkú nulu. A teraz je pekné, keď si porovnáme ich všetky skladby s pesničkou Milujem. Hlasy nesedia a ani text, v ktorom (podľa H16) musia byť nadávky tuto chýbajú. Mne stačí počuť od nich Nasávať Dym a stačí mi.
Ďalej keď už teda sa táto pesnička takto odprezentovala tak je to naozaj ukradnuté. Kapela Pouličná Zmes má svojim spôsobom právo na to, aby H16-tku zažalovala za ukradnutie pesničky. Nechápem prečo s tým nič nespravili ale to neriešim. Týmto mám skôr pocit, že H16 sú okrem toho, že "veľkí machri" ešte aj zlodeji a z toho mi je už fakt zle. Ja poviem tak, že nie je nič sprostejšie ako keď niekto urobí pesničku a teraz niekto iba preto, že si myslí o sebe, že je väčší macher si ju vezme a vydáva to za svoje vlastné dielo. Príde mi to úbohé.
A na záver ešte poviem jedno - keď už oni mienia hovoriť - Idem si svoje ruky preč toto je H16, tak potom ja poviem, že oni si svoje nejdú. Ani náhodou. Ako je to s albumom neviem a preto k tomu nepoviem nič ale pri tejto pesničke naozaj nešli si svoje ale vzali si niečo čo im vôbec nepatrí. Toľko odo mňa. Mimochodom je to len môj názor. Majte si kľudne svoje.