pocujte , robil som si hack symbianu na E52 , ale nejde mi to , robil som to podla 3 roznych navodou ale nehcce mi to ist... neviem niekto nejaku specialnejsiu metodu ?.. na internete sa to dost tazko hlada
ja už symbian nemam, ale E52 bez problemov "hackneš" klasicky s tym programom ktory urobi cely tento vraj "hack" automaticky... už neviem ako sa vola ale už si určite naňho natrafil... akurat budeš potrebovať ten OPDA certifikat z tej činskej stranky, čo bol podľa mňa na tom "hacku" najväčši problem
Tá "stránka" už dávno nefunguje, nové registrácie sú bloknuté, jedine niekomu napísať. E52 má už dosť novú verziu symbianu s tým sú zase problémy navyše, ale dá sa to, je kopec spôsobov. Problém je, že ak si to už robil 3 krát, stačí, že urobíš malú chybu a už ten hack nedokončíš, nesmieš sa pomýliť a pobabrať to. Preinštaluj to celé a urob to odznova.
@kosmiklove ešte aj ja na E65 som si neaktualizoval nikdy FW lebo som čital že potom nepojde už NIJAK hacknuť.... bolo to asi pred rokom... proste ak mal možno aj E52 z prvej varky s najstaršim FW a nektualizoval ho, tak možno.... ja som vlastne prestal použivať E65 lebo sa mi pokazil reproduktor a oni kokoti v Pomaranči mi prepalili k tomu aj SW (a ešte zadarmo, no ďakujem) ktory sa samozrejme neda vratiť na staršiu verziu, takže nehacknutelny symbian už pre mňa stratil cenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@strejdabob ano bezproblemov ale nie cez ten programik co pises pretoze to uz ma nokia davno osefovane
@jemino N95 ide stale pomocou helloox hacknut...potrebujes OPDA certifikat...
@weeman opda stale funguje...