@ridiculousnotion je to hádanka ktorá nepočíta s možnosťou že by ten chalan nedošiel, keby to bola realita aj tak by bolo jedno či ten chalan príde alebo nie pretože do pohrebu by ju pravdepodobne zavreli
@ridiculousnotion keď som to počul prvý krát uvažoval som nad tým aj ja takto, ale je zbytočné to riešiť pretože človek čo ti povie tú hádanku si aj tak bude stáť za svojim že ten chalan by tam proste prišiel, aj tak je celá tá hádanka odveci pretože rozmýšľajúci človek by sa vkastnej sestry skôr opýtal kto a odkiaľ ten chalan bol ale nezabíjal by ju kvôli tomu aby ho videl znova
Aj keď má táto hádanka veľa možností, ak ťa napadne presne tá jedna možnosť, tak to znamená že si psychopat. Ale musí ťa to samého napadnúť, nie tak, že si to poznal už pred rokom
Toto som teraz našla:
Dívka doufala, že se se svým milovaným chlapcem potká opět na pohřbu. Pokud jste odpověděli správně, přemýšlíte jako psychopat. Tento test vytvořil jeden slavný psycholog, aby otestoval, zda někdo má mentalitu vraha. Drtivá většina uvězněných masových vrahů odpověděla na tento test správně. Pokud jste neodpověděli správně, je to pro vás dobrá zpráva - nemáte mysl psychopata a potencionálního vraha. Pokud vaši přátelé odpověděli na tento test správně, pak vám doporučuji, abyste si od nich drželi odstup.
druha sestra mala vela penazi, ktore zisala kupou 5% akcii microsoftu. lupic bol jej byvaly priatel ktory ju zavrazdil brutalnym sposobom. Z domu si odniesol 2700€. Trnavski kriminalisti su mu uz na stope.
Ono celkovo je blbost davat hadanky ludom na nete, pretoze si odpoved dokaze najst kazdy za par sekund. Aj ked sa trochu pozmeni znenie hadanky. Ale samozrejme neplati to pri vsetkych, niekto si to pokazit nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
otázka na konci nemala znieť prečo ale kto, zavraždila ju jej sestra
@schizoofrenik ešteže ťa máme čo by sme si bez teba počali
Je dobrá.. páči sa mi
..kvak..
ale nie dobre nebudem sa v tom rýpať, mna to len tak napadlo že čo keby ..
To je tiež pravda asi to nestojí za rozpitvávanie
Toto som teraz našla:
Dívka doufala, že se se svým milovaným chlapcem potká opět na pohřbu. Pokud jste odpověděli správně, přemýšlíte jako psychopat. Tento test vytvořil jeden slavný psycholog, aby otestoval, zda někdo má mentalitu vraha. Drtivá většina uvězněných masových vrahů odpověděla na tento test správně. Pokud jste neodpověděli správně, je to pro vás dobrá zpráva - nemáte mysl psychopata a potencionálního vraha. Pokud vaši přátelé odpověděli na tento test správně, pak vám doporučuji, abyste si od nich drželi odstup.