Podľa mňa to bude niečo z tým že zhasol lampu - keďže zhasol lampu bola tma a keĎ je tma človek nevidí. Teoreticky tí ľudia mohli niečo robiť keď on im zhasol lampu a preto sa pozabíjali... hm.. nič iné ma nenapadá
som vam dala pomocku ze je to jeho domov ale nemusi byvat v dome ani cinzaku ..a nesnival osa mu to ani nic proste nechtiac sa pricinil na vrazde ale ako?.....no rozmyslajte ...ja vravim ekd som 2he pifko dopijal trklo mi to
chlap príde do viechy,zíde ožratý do pivnice,začne šťať,vychádza späť do viechy,chce zapáliť svetlo na komunikácii medzi pivnicou a viechou pre zákazníkov,pomýli si zapoínač,vybuchne celá viecha,vrčátane ožratého vinára
podla mna ludia co byvali vedla mali party a bolo ich tam 20 ci kolko ich to zabil a proste namiesto svetla vypol kurenie u susedov a zamrzli dobre ne? :
ide o to jak clovek rozmysla jak dokaze byt dovtipny...napr jak ten chytak
pride chlap v uniforme do kaviarne..objedna si kavu...servirka mu donesie blocek... na druhu stranu blocku nakresli chlap zelenym perom trojuholni,stvorec.a kruh...servirka na nho pozrie a a spyta sa ...vy ste namornik? ako to vedela?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a ano bavy ma to z hadankami este jednu mam
chlap príde do viechy,zíde ožratý do pivnice,začne šťať,vychádza späť do viechy,chce zapáliť svetlo na komunikácii medzi pivnicou a viechou pre zákazníkov,pomýli si zapoínač,vybuchne celá viecha,vrčátane ožratého vinára
ten chlap byval v majaku...a zhasol svetlo...lod ho envidela a koli nemu sa potopila DD
KANIBAL
pride chlap v uniforme do kaviarne..objedna si kavu...servirka mu donesie blocek... na druhu stranu blocku nakresli chlap zelenym perom trojuholni,stvorec.a kruh...servirka na nho pozrie a a spyta sa ...vy ste namornik? ako to vedela?