s mamou sa stále hádame lebo fajčím a posledné dni mi bolo niečo ľúto mala som také problémy a tak som si dala vždy večer po učení k telke jedno pivo...no a teraz mi už aj zakazuje sa stretávať s priateľom lebo 4 krát týždenne sa jej zdá moc...a mala som
@makiri aha, tak ty dovolíš dcére fajčiť, aby mala žlté zuby? a to si kde nabrala, že keď dievča fajčí tak frajer sa nebude na ňu lepiť? .. a radšej nech sa ocucávajú aj celý deň, ako by si mala ničiť zdravie -.-
ze "ja uz neviem ako dalej" normalne sa ti ruca zivot, neviem komu mam podakovat (najskor sebe) ze som taky vyrovnany a nikdy som si takuto kravinu nepovedal : ) chces radu ? Cele zle, potrebujes razantnu zmenu myslenia
Úprimne ti želám aby ti niekto z najbližších umrel na rakovinu pľúc z fajčenia a ty si si konečne uvedomila aká je to hlúposť.
Mne mama ani nedovolí odpiť si z vína na Silvestra, proste sú to rodičia, tak sa s tým zmier. Okej, choď na pivo s kamošmi, ale keď tvojej mame vadí, že to robíš doma tak to doma proste nerob.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
táto doba ma už fakt nemá čím prekvapiť a takýto ľudia duplom
aspon sa zasmej
a jedno pivo fakt nie je na škodu ...
a ty sa ešte čuduješ, že sa tvoja mama takto správa
a jo, rozplakať sa, to je skutočne super cesta, ako riešiť problémy...
alebo to nerob vobec
Mne mama ani nedovolí odpiť si z vína na Silvestra, proste sú to rodičia, tak sa s tým zmier. Okej, choď na pivo s kamošmi, ale keď tvojej mame vadí, že to robíš doma tak to doma proste nerob.
Ja by som také decko zabila...