Ľudia...viete,je to tu po mnohých stránkach blbé..nevravím,že je toto fórum nanič,ale...všetky diskusie do jednej,všetko, o čom sa tu bavíme má vlastne jedinú vlastnosť-a to je to,že sa rozhádame..všetci...pretože je celkom normálne,ak máme každý iný názo
Hej...ale niekedy je to tu fakt brutálne..a nevrav,že to nie sú hádky..pretože častokrát sú tu používané vugarizmy...a tie medzi diskusiu nepatria...navyše diskusia je slušný a zdvorilý rozhovor medzi dvoma alebo viacerými osobami..ale hádka...to sa ľudia snažia nekompromisne presadiť svoj názor bez toho,aby ,,chvíľu chodili v topánkach toho druhého"
prestne tak ide iba o diskusiu. kazdy v tom vidi nieco ine. mas ako politicke strany kazda si chce presadit svoje. a zasa ziadny clvoek nemmoze vnucovat svoj naozor inemu to ano. ale potom by ani ziadne forum nemohlo vniknut. lebo kazdy ten svoj nazor vnucuje autorke vies? alebo autorovi. a proste ziadny clvoek sa nehada. proste chc e presadit ten svoj naozr. je to ako v prirode. silnejsi jedninec vyhrava. a jednine kto sa tu ak tak naozaj hada su ty mladsi pod 15 budis necem spominat ani nic ine radsej teda cusim
Takže jeden sem chodí pre to,aby sa tu vybúril a ostatní vravia,e sa tu neháda vôbec nikto?brali ste na slovine diskusiu?kto bral,isto má podobný názor..
,,Teraz sa mi to tu uz zda celkom mierne, pred par mesiacmi bola brutal hadka fakt v kazdej diskusii.
A presne, my sa nehadame, my diskutujeme "....hehe,dobré Rubby.....ale moja sestra by povedala,e si sereš do huby..ja skôr poviem,že akosi si odporuješ
Len by som chcel upozornit na to, ze Pokec a DISKUSNE forum je nieco ine.
Pokec je formulovany ako zoznamka, tj sa ta nediskutuje na nejaku temu. Tj ludia tam idu pokecat a zoznamit sa s novymi ludmi.
Kdezto birdz sluzi aj ako diskusne forum tj sa tam diskutuje na nejaku temu.
Takze tam bude ten pes zakopany
A ja si myslim ze keby kazdy povedal len svoj nazor a nikto sa tu nehadal nestalo by to potom za nic, osobne mozem povedat, ze keby sme sa nebili za svoj nazor mozno by ma to ani nebavilo.
Samozrejme ked zistim ze moj nazor ja zly, s radostou prijmem nazor druheho .
he podla mna to uz vyzera tak, ze ludia uz ani necitaju o com forum je, le hned jak nanho kliknu zacnu pisat kraviny typu: si sprostý/tá, alebo toto je jebnutá diskusia... a podobne
NO presne....ale ľudí to baví..hmm....hlavne niektorých...aj keď nie je ľahké prijať názor toho druhého,najmä ak ti predtým celkom šťavnato vynadá...človek sa potom tomu trocha oprieči,nie?či som zase jediná? .......Rubby,to je v poh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A presne, my sa nehadame, my diskutujeme
kazdy iba odpoveda na otazku a ked sa ti daco nepaci ta necitaj
ale asi tak pred mesiacom na muziker fore to bolo dost...
A presne, my sa nehadame, my diskutujeme "....hehe,dobré Rubby.....ale moja sestra by povedala,e si sereš do huby..ja skôr poviem,že akosi si odporuješ
Pokec je formulovany ako zoznamka, tj sa ta nediskutuje na nejaku temu. Tj ludia tam idu pokecat a zoznamit sa s novymi ludmi.
Kdezto birdz sluzi aj ako diskusne forum tj sa tam diskutuje na nejaku temu.
Takze tam bude ten pes zakopany
A ja si myslim ze keby kazdy povedal len svoj nazor a nikto sa tu nehadal nestalo by to potom za nic, osobne mozem povedat, ze keby sme sa nebili za svoj nazor mozno by ma to ani nebavilo.
Samozrejme ked zistim ze moj nazor ja zly, s radostou prijmem nazor druheho .
ale inak,...je to tu už pokojne..zda sa že vojnove sekery medzi emo,hip hapermi a pod skupiniek su zakopane..
A V DISKUSIACH..EXISTUJE AJ TAKE DACO AKO POLEMIKA, NEE?? TO UZ V AKOM POMERE SA PREZENTUJE TU..TO JE UZ D-E-T-A-I-L..
A ASPON TU NEEM TAKA NUDAA..
Sama som zazila viacero hadok a aj ked neskoro ale uz mi doslo, ze to nema zmysel.
Ale tak ked to niekoho bavi, preco nie? Ja sa dotoho nezapajam a ani ma to nejak netrapi.
No to ma fakt rozhadzalo a to este nehovorim o blogoch...
Samozrejme ze vsade su vynimky