fuuuuuu no ja uz som mala frajerov co mali medzi svojmi vlasmi rozdiel aj 30 cm.. kazdemu sa hodi nieco ine, I guess. ak sa chces inspirovat, mozno by si mohol dat fotku tvare alebo tak.
napr. velmi nemusim to, co teraz fici
taky extremny skok medzi tymi dlhymi a kratkymi vlasmi a totalne to ulizat, aj ked su typy, co by mozno vyzerali fajn aj s tym, napr.
aj toto ma daco do seba, ak si rocker alebo metalista
toto sa rozhodne nehodi kazdemu, ale dotycny s tym vyzera zaujimavo
s takymito vlasmi podla mna toho moc nepokazis (za predpokladu ze mas rovne)
a ja neviem us
ja nepoznam vlasy
vzdy som vlasy rozdychala ked som dotycneho mala rada
neviem hodit nejaky obrazok ze "ej, presne takto by to malo byt"
@7 tie prve tri by som tak chcel aj posledne.. ale samozrejme ja mam strasne blbe vlasy.. oni nesu rovne, ale zas neviem ci az tak kucerave ako na tretom obrazku. bojim sa vyskusat si nechavat taky velke rozdiel.. teda potichu trpim
Tak ja nemám úplne rovné vlasy, ale zasa ani nie úplne brčkaté Proste také vlnité iba @Hoperpohroma hej hej, hodila si sem 6 hairstylov ale nepoznáš vlasy
Ja som premýšľal nad niečím takýmto keďže už mám vcelku dlhšie vlasy
Ale neviem či by mi to pristalo tak ako tomu typasovi na fotke keďže mám o kus dlhšie čelo Preto premýšľam ešte nad niečím s ofinou, alebo potom ešte počkať a nechať si niečo takéto
mne sa páčia kadejaké experimenty s vlasmi. Nakoľko mám rád dlhé vlasy ale s plnou dĺžkou na všetkých stranách vyzerám ako opica, kombinujem veľmi dlhé a potom krátke. Všelijak sa to dá, sa mi páčia také netradičnejšie veci - avšak jednoduchšie s nie veľkou úpravou. A potom na koleno, keby mi to išlo.
toto tu sa mi páči v poslednej dobe, ešte viac na ženách:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale ne
ja mam slabost na blond vlasy taky ten "princ krason" uces
napr. velmi nemusim to, co teraz fici
taky extremny skok medzi tymi dlhymi a kratkymi vlasmi a totalne to ulizat, aj ked su typy, co by mozno vyzerali fajn aj s tym, napr.
aj toto ma daco do seba, ak si rocker alebo metalista
toto sa rozhodne nehodi kazdemu, ale dotycny s tym vyzera zaujimavo
s takymito vlasmi podla mna toho moc nepokazis (za predpokladu ze mas rovne)
a ja neviem us
ja nepoznam vlasy
vzdy som vlasy rozdychala ked som dotycneho mala rada
neviem hodit nejaky obrazok ze "ej, presne takto by to malo byt"
@Hoperpohroma hej hej, hodila si sem 6 hairstylov ale nepoznáš vlasy
Ja som premýšľal nad niečím takýmto keďže už mám vcelku dlhšie vlasy
Ale neviem či by mi to pristalo tak ako tomu typasovi na fotke keďže mám o kus dlhšie čelo Preto premýšľam ešte nad niečím s ofinou, alebo potom ešte počkať a nechať si niečo takéto
akože nič originálne a tak,ale dobre to vyzerá
@13 *_*
(a Lucinka sa k tejto téme nevyjadruje, Lucinkinu odpoveď na túto tému všetci poznajú
» encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
TAKÉTO, IBAŽE NIE TAKÉ STRAŠNE BRČKATÉ, SKôR ROVNEJŠIE.
mne sa páčia kadejaké experimenty s vlasmi. Nakoľko mám rád dlhé vlasy ale s plnou dĺžkou na všetkých stranách vyzerám ako opica, kombinujem veľmi dlhé a potom krátke. Všelijak sa to dá, sa mi páčia také netradičnejšie veci - avšak jednoduchšie s nie veľkou úpravou. A potom na koleno, keby mi to išlo.
toto tu sa mi páči v poslednej dobe, ešte viac na ženách: