mám šťastie na typy chalanou ktoré dokážu veľmi ublížiť.aj ked je zo začiatku všetko super, po čase sa zmenia na typyckých frajerov a sukničkárou a podvádzajú na každom kroku... nemyslím že by bola nejaka závratná chyba vo mne,pretože
typycký chalanský názor,čo?ak narážaš na sex tak toho nebolo málo...ani sme sa nehádali ani nebol nejako chudáčik utláčaný...a dakujem že sa zastávaš jeho...povedala by som že to o niečom svsdčí ale je to tvoj názor a máš naň právo...
Ja keby som uz s niekym chodila,tak by som toho chalana musela velmi dobre poznat, verit mu a nie chodit s nim zo dna na den. Neviem ako to bolo medzi vami, ale ani ty never hned recickam a dobre si premysli, komu povies ano. Aj ked samozrejme nikdy nevies ci ta ten dotycny nepodrazi.
Nic prijemne bo si predstav zenu ktorej sa to stava pravidelne a asi aj tebe sa to stava/ stavalo a taka zena ak uz to je na nu privela sa uzevrie voci muzom a proste neda sancu uz inemu a napriklad mohol uz mat zaujem o nu taky ktory by ju dokazala lubit. Moj nazor sice mam dojem ze uz na dnesnu skazenu dobu malo realny ale aj tak... A hlavne to neries bo ak ti toto robil ti za to nestal aj ked si sa donho mozno zalubila alebo resp. si ho lubila no len to nestalo zato bo ak ta laska z jeho strany bola opetovana tak iba slepo a povrchne.
problém je že všetko je/bolo super ale po čase sa prosto zmenil...a nie som žiadna naivka...a nezačnem si len tak s každým ktorý prejaví záujem...nároky nemám prehnané,nechcem modré z neba,chcem len pohodového milého chalana ktorý ma bude mať rád...a hlavne bude verný...ak je toto moc tak potom neviem eké nároky majú iné baby...viem aj baby vedia byť mrchy ale toto si myslím je prehnané spávať so 6 babami súčasne...
Mozno je chyba prave v tom ze nemas prehnane naroky....napisala si ze chces pohodoveho chalana ktory ta bude mat rad a bue verny...to prve a posledne chapem..ale ja by som nemohla mat niekeho..kdo by mal len rad...radi ma maju kamarati..noj priatel ma musi lubit!
mimi: nemyslel som na sex, mozno ty si od neho chcela stale iba sex sex sex a jeho to prestalo bavit tak si nasiel radsej 5 bab ktore dokopy chceli sexu menej nez ty sama, ale s nimi sa dalo aj napr. porozpravat, poprechadzat...
Luboso-bože...nie som nejaká nympfa...sex bol ked mal chut...nenutila som ho...jednoducho normalný bežný vzťah...chyba nemusí byť len vo mne.ale mam pocit že väčšina si myslí že hej.
Daylla- ako myslela som lubiť...zle som sa vyjadrila...ale skusim dat na tvoju radu a zvýšim nároky...dakujem
To, čo robil nie je správne z každého uhla pohľadu. Zamysli sa však aj ty nad tým, prečo sa ti páčil, mohla sa ti páčiť napríklad jeho nespútanosť, absencia potreby ovládať sa, čo potom neskôr vyústilo do toho konca ktorý si načrtla.
Ako si ho vychováš, taký bude. Ak mu dáš dôrazne pocítiť, čo sa ti už nepáči, šance na prežitie vzťahu tým len a len zvýšiš.
myslim si že su prosto sviniari aj mrchy...a cloveka to fakt zabolí...myslím si s odstupom času že bola chyba u oboch.on prosto nemal zábrany,chcel sa asi cítiř doležitý a chcený....a ja som si to všimla až príliž neskoro.tak ma okúzlil že som bola slepá a nevidela som jeho chyby hoci som ho poznala asi pol roka než sme spolu začali chodit a vraj je taky už roky....smiešne aka vie byt laska slepa....ale to už je za mnou....teraz mam užasneho chalana a sme spolu už skoro 2 roky a je nam krasne a moc ho milujem.
beriem to ako skusenost do života a podla info od kamosov ma zase asi 3 baby naraz....tak že nie je čo obdivovat chlapci bo je to prosto nevyliečitelný hajzel.
myslela som si že sa zmení ked stretne babu ktoru bude fakt lubit a on taku mal asi cca rok a ubližil jej ešte viac ako mne.tak čo si podla vás zaslúži???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ja keby som uz s niekym chodila,tak by som toho chalana musela velmi dobre poznat, verit mu a nie chodit s nim zo dna na den. Neviem ako to bolo medzi vami, ale ani ty never hned recickam a dobre si premysli, komu povies ano. Aj ked samozrejme nikdy nevies ci ta ten dotycny nepodrazi.
Luboso-suhlasim s tebou..aj to moze byt 1 z dovodou
Nebavila sa s nim, neznasala by som ho proste kkt na druhu ***
robis s toho taku vedu. poniektore maju este vadsie nestastie.
zacni si davat ine naroky. pravdepodobne mas velke mety ktore nikdy nedosiahnes a potom sa cudujes, ze ta niekto podvaza. a mozno sa milim ktovie
Daylla- ako myslela som lubiť...zle som sa vyjadrila...ale skusim dat na tvoju radu a zvýšim nároky...dakujem
Ako si ho vychováš, taký bude. Ak mu dáš dôrazne pocítiť, čo sa ti už nepáči, šance na prežitie vzťahu tým len a len zvýšiš.
beriem to ako skusenost do života a podla info od kamosov ma zase asi 3 baby naraz....tak že nie je čo obdivovat chlapci bo je to prosto nevyliečitelný hajzel.
myslela som si že sa zmení ked stretne babu ktoru bude fakt lubit a on taku mal asi cca rok a ubližil jej ešte viac ako mne.tak čo si podla vás zaslúži???