Halo potrebujem vašu pomoc ..neviete nahodou ako sa vola ten novy song , co ho hraju v radiach a v hitparadach v tv ...z twiligh
halo potrebujem vašu pomoc ..neviete nahodou ako sa vola ten novy song , co ho hraju v radiach a v hitparadach v tv ...z twilightu ...a spieva to chlap ..dakujem
no no to by aj mne pomohlo ...proste totalne neviem ...ale tak nehraju ich v telke milion z toho filmu ...viem ze jedneho casu bolo river flows in you ...a teraz je ta mnou hladana
uplne že nič ..počul som z nej kusok vcera a dneska ...ale zapamatat si aspon vetu z nej ma napadne furt az dajak neskoro ..akoze ked neviete no problem sak este dakde pojde .... ja len tak ze ci nahodou
@strommen2428 ja som ju vlastne prvý krát počula ešte cez leto v zahraničí .. ale hľadala som ju podobne ako ty.. keď ju zahrali utekala som potajomky k mobilu a písala slová... a potom hľadala na nete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
kto hľadá, nájde ..