niekedy sa mi zda ze normalne ide predomnou pes alebo male babetko mi zakyva a potom to zmyzne...mam take halucinacie ci co...ale iba vecer.Co mam robit??mam to povedat mame alebo co???mozno si budete mysliet ze som nejaka sprosta a ze mi sibe ale naozaj
aha.. takze hribiky to istia.. ale ves... tenario mal na mysli asi take srandovne hribiky ale k teme.. skus viac spat, ked nezabere tak doktor...sak ked je problem, tak je tam na to aby pomohol...
ale tak ja napr. že spímv posteli a odrazu akoby vśetko bolo total ďaleko,na míle..a potom akoby zrazu všetko sa ku mne priblížilo strašnou rýchlosťou a išlo ma pripučiť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
k teme... ak mas halucinacie, podla mna by si mala urco to povedat mame a navstivit doktora
lebo dost malo spim takze mozno ale to ma moze prejst aj bez doktora???
Ináč príčiny halucinácii môžu byť rôzne, napr. aj stres
Alebo nezer LSD a lysy
ale tak ja napr. že spímv posteli a odrazu akoby vśetko bolo total ďaleko,na míle..a potom akoby zrazu všetko sa ku mne priblížilo strašnou rýchlosťou a išlo ma pripučiť..
nechutné! nenávidím halucinácie