Neviem to uz dalej uz niest.Vonku takmer nevychadzam a ked ano cela v ciernom.Snazim sa byt nenapadna nelicim sa,vlasy v cope.Rozisla som sa s priatelom ,nenavstevuejm rodinu ,nikoho nechcem vidiet.Chcem byt sama.Hlavne z tohto dovodu ako vyzeram.Mam stra
to poznam az prilis dobre @7 po rozchode sa to všetko zosypalo... tak to treba pozbierať a dať znova dokopy... nebude to zo dňa na deň, ale bude to... Treba si nájsť niečo, prečo žiť a hlavne zmieriť sa s tým, ako vyzeráš a určite to nie je také hrozné ako hovoríš... Výzor nie je všetko, to ti povie hocikto...
@5 vacsina psychiatrov ti povie ta pod tu lezat my sa o teba budeme starat a ty budes dokonca zivota v pici
A vacsina liekov co ti oni predpisu su take ze zavislost vacsia jak na heroine.... pokym nemas cez znamost fakt nejake dobreho alebo netrafis nahodou urcite nie
Ejha.... aj ja mam casto take vykyvny nalad ale vzdy sa stoho na cas nejak vysekam...musis si zacat viac verit...viac sa o seeba starat..rozpust sivlasy, kupi si nejaku farbu( aby si dodala vlasom lesk...nemusis radikalne menit farbu...staci len nejaky odtien) , zacni trocha behat (behavam po shcodoch ) , najdi si pracu...ako tuto niekde som citala...to ta maju rodicia furt vyzivovat? alebo ako som to pochopila....Kup si nejaky jemny make-up...niesom moc za toto ale aspon troska tym ja zatriem tie jebaky....a ak mas kompleyxi z tvojho vyzoru pomoze ti to trocha....
a hlavne skus trocha farieb....aj ja momentalne jaksi zacinam xD
A ešte...nadviaž kontakt z rpiatelmi..akos a chces z toho vymotat sama? cosi enjaky super man alebo ako? Dorbý priatel ta vzdy vytiahne z brindy...
A este....chod pozret nie psychiatra....TO NIEJE podla mna nejaka psychicka choroba...len nizke sebavedomie...atd.... chod skor ku PSYCHOLOGOVI... Ten/tá ti isto viac pomôže ako kde kto kz netu...
vyzeraj ako chceš, hlavné je, ako k tomu pristupuješ... ak budeš mať zo seba depky nič tým nedosiahneš, iba to bude horšie...
ako hovorím.. hlavu hore, široký úsmev, a ak máš na mysli to že si tučná, tak len prosím ťa nediétuj len si skor skús spraviť zdravý jedálniček a nenechaj sa zlomiť...
vačšie raňajky, primeraný obed, menšia večera...
navzdávaj to... skús sa hýbať.. a hlavne preto by si mala začať vychádzať von... a keď si vsugeruješ dobrú náladu, tak časom ju naozaj budeš mať a aj na svoje telo sa budeš inak pozerať...
a s tým jedlom ešte: po ovocí jedz za 2 hodiny a po neovocí za 3.... po 6tej sa snaž už nejesť a ak sa nepodarí nikdy navečer nesiahaj po čokoláde a sladkostiach... skús to nahradiť zeleninou.... časom ti to už ani nepríde, osvojíš si správne návyky a bude to v poho
aaaa veľa vody...
A S ÚSMEVOM DO ŽIVOTA HLAVNE
/* p.s.: a keď ti niekto povie že si tučná a pod., ukáž mu ten krásny prostredníček, zase sa usmej a chod dalej najlepší liek */
ako ti ešte my môžeme pomôcť? všetko ostatné je už na tebe... jedine tak, že DRŽÍME PALCE
a co od nas akoze ocakavas?...myslis si ze tym ze si sama si prospievas?, alebo niekomu inemu?...kurnik tak uz sa nelutuj a rob so sebou nieco, ved sama zit nemozes a ked nechapes ze si tu na to aby si urobila nieco pre seba a pre druhych tak potom rozmyslaj potichu a neotravuj
nemám dobrú postavu, chodím v čiernom, a nenavštevujem priateľov a rodinu...ale za to nemusím byť v depke...viem celkom od veci čo už
ale choď k psychológovi....aj ja som prechádzala takým obdobím, keď som mala depku a ad accta aj nízke sebavedomie....a ono mi to veľmi pomohlo...lenže treba chcieť sa z toho dostať....
Och ťažké toto .... Len sa netreba stále ľutovať, povedať si veď to bol len chalan a čo mu budem dokazovať ako ma to dostalo ? No toť nech sa vypchá .... Proste si treba vybiť zlosť, porozmýšlať tak nad tým a nehľadať chyby ...
ak si chces nejake informacie z prvej ruky alebo rady od niekoho skusenejsieho ako najdes tu, skus nasledujuci link a hore v zelenom menu si vyber "[SocFob]"
@sam1990 hej....kazdy ti tu pise chujoviny typu: to prejde, musis sa veselsie obliekat, usmievat a blaaa, blaaa, blaaaa.... pravdupovediac, neprejde.
nechcem ta strasit, ale...hmmm...z vlastnej skusenosti ti poviem, ze ked raz zacnes mysliet tak, ako myslis, neprestanes tak lahko. ano, mozes vyhladat odbornu pomoc, ktora ti vonkoncom nepomoze a ak ti pomoze, natrepu ti do hlavy dristy, ktorym sama nebudes chciet uverit, no vramci terapie budes musiet. a po cely zvysok zivota budes zit s tym, ze to, co z teba spravili, nie si ty. budes si stale dookola v hlave hovorit, ze v tejto situacii sa musis riadit tak, musis mat hlavu hore, ale stale ostane nieco vo vnutri, co ti bude sepkat, ze to nie je z tvojej hlavy.
a mozno si jedna z tych stastnych, ktore sa cez to prenesu, dufajme... no myslim, ze toto nie je sposobene len rozchodom s priatelom.
a k tym komplexom: hmmm...zas ti poviem z vlastnej skusenosti, ze su obdobia, kedy by som si najradsej dala papierove vrecko na hlavu a chodila tak, ale...potom pridu obdobia, kedy zacnem mat v pici, ako vyzeram, nech sa aj pozeraju... musis si uvedomit, ze ludia, ktori ta maju radi, ta budu mat radi akukolvek a na ostatnych sa mozes z vysoka vysrat.
mám kamaráta albánca...viem ti zohnať kvér s jedným nábojom...aj ti ochotne spravím psychológa...zrazu ťa napadne toľko myšlienok prečo žiť...a keď nie tak to nechám do tvojich rúk
Skutočná krása je v očiach, pretože sú to okná do duše. Ak chceš byť krásna tak sa musíš usmievať a byť veselá. Ja mám pekné dievča ale keď sa usmieva a je veselá tak je 1000x krajšia a zase keď je smutná alebo má z niečoho depku tak je oveľa menej príťažlivá-tak ale na to už ma mňa aby som ju rozveselil. To ti povedia všetci chalani krajšie je dievča ktoré je veselé a ktoré má radosť zo života ako to ktoré rieši svoje nedostatky komplexmi. Najhoršie je nechať sa ničiť svojou mysľou.
takže moja rada: nerieš a usmievaj sa Aj za tým najväčším mrakom je slnko.
PS: Ak to nepomôže skús sa porozprávať z psychiatrom alebo nejakou kamoškou. Nemyslím to zle ale niekedy keď sa nedá inak ti to pomôže.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
s to kvoli tomu, ze si sa rozisla z priatelom, alebo tieto veci zapricinili rozchod?
Pomoct si vies iba sama.
Neber to urážlivo, je to normálna vec.
Nezostáva ti nič, len zdvihnúť hlavu a ísť daľej.
A aj keď sa budeš cítiť neviem ako nepohodlne a zle, snaž sa obliekať a robiť všetko to čo pred rozchodom.
A hlavne prestaň sa ľutovať. Na svete sú milióny ľudí ktorý sú v rovnakej alebo horšej situácii a predsa žijú na 100%.
treba trochu viac chuti do života, mladý ľudia majú toľko možností, len treba byť aktívna a musíš nájsť chuť do života
A vacsina liekov co ti oni predpisu su take ze zavislost vacsia jak na heroine.... pokym nemas cez znamost fakt nejake dobreho alebo netrafis nahodou urcite nie
a hlavne skus trocha farieb....aj ja momentalne jaksi zacinam xD
A ešte...nadviaž kontakt z rpiatelmi..akos a chces z toho vymotat sama? cosi enjaky super man alebo ako? Dorbý priatel ta vzdy vytiahne z brindy...
A este....chod pozret nie psychiatra....TO NIEJE podla mna nejaka psychicka choroba...len nizke sebavedomie...atd.... chod skor ku PSYCHOLOGOVI... Ten/tá ti isto viac pomôže ako kde kto kz netu...
vyzeraj ako chceš, hlavné je, ako k tomu pristupuješ... ak budeš mať zo seba depky nič tým nedosiahneš, iba to bude horšie...
ako hovorím.. hlavu hore, široký úsmev, a ak máš na mysli to že si tučná, tak len prosím ťa nediétuj len si skor skús spraviť zdravý jedálniček a nenechaj sa zlomiť...
vačšie raňajky, primeraný obed, menšia večera...
navzdávaj to... skús sa hýbať.. a hlavne preto by si mala začať vychádzať von... a keď si vsugeruješ dobrú náladu, tak časom ju naozaj budeš mať a aj na svoje telo sa budeš inak pozerať...
a s tým jedlom ešte: po ovocí jedz za 2 hodiny a po neovocí za 3.... po 6tej sa snaž už nejesť a ak sa nepodarí nikdy navečer nesiahaj po čokoláde a sladkostiach... skús to nahradiť zeleninou.... časom ti to už ani nepríde, osvojíš si správne návyky a bude to v poho
aaaa veľa vody...
A S ÚSMEVOM DO ŽIVOTA HLAVNE
/* p.s.: a keď ti niekto povie že si tučná a pod., ukáž mu ten krásny prostredníček, zase sa usmej a chod dalej najlepší liek */
ako ti ešte my môžeme pomôcť? všetko ostatné je už na tebe... jedine tak, že DRŽÍME PALCE
ale choď k psychológovi....aj ja som prechádzala takým obdobím, keď som mala depku a ad accta aj nízke sebavedomie....a ono mi to veľmi pomohlo...lenže treba chcieť sa z toho dostať....
» www.psychoterapia-sk.sk/pacienti/fobia....
ak si chces nejake informacie z prvej ruky alebo rady od niekoho skusenejsieho ako najdes tu, skus nasledujuci link a hore v zelenom menu si vyber "[SocFob]"
» www.psychologia.sk/forum...
nechcem ta strasit, ale...hmmm...z vlastnej skusenosti ti poviem, ze ked raz zacnes mysliet tak, ako myslis, neprestanes tak lahko. ano, mozes vyhladat odbornu pomoc, ktora ti vonkoncom nepomoze a ak ti pomoze, natrepu ti do hlavy dristy, ktorym sama nebudes chciet uverit, no vramci terapie budes musiet. a po cely zvysok zivota budes zit s tym, ze to, co z teba spravili, nie si ty. budes si stale dookola v hlave hovorit, ze v tejto situacii sa musis riadit tak, musis mat hlavu hore, ale stale ostane nieco vo vnutri, co ti bude sepkat, ze to nie je z tvojej hlavy.
a mozno si jedna z tych stastnych, ktore sa cez to prenesu, dufajme... no myslim, ze toto nie je sposobene len rozchodom s priatelom.
a k tym komplexom: hmmm...zas ti poviem z vlastnej skusenosti, ze su obdobia, kedy by som si najradsej dala papierove vrecko na hlavu a chodila tak, ale...potom pridu obdobia, kedy zacnem mat v pici, ako vyzeram, nech sa aj pozeraju... musis si uvedomit, ze ludia, ktori ta maju radi, ta budu mat radi akukolvek a na ostatnych sa mozes z vysoka vysrat.
amen
takže moja rada: nerieš a usmievaj sa Aj za tým najväčším mrakom je slnko.
PS: Ak to nepomôže skús sa porozprávať z psychiatrom alebo nejakou kamoškou. Nemyslím to zle ale niekedy keď sa nedá inak ti to pomôže.