OI! skinheads tvoria spolu s pankacmi a HCckarmi jednu scenu. Jednym z ich zakladnych priorit by malo byt vysporiadanie sa s ich nazi-kolegami. V Poprade je vsak opak pravdou. Takzvani OI!kaci velmi vyrazne sympatizuju so svojimi "niekdajsimi" nazi-kamara
Hmm..no bohužial toto sa deje... No ja poznám Oikáčov čo sú v pohode,držia sa svojej pravdy a tak podobne ale zas sa aj radi pobijú a takých dokonca poznám aj punkáčov.Ale žeby sa bili spolu? Zrejme niektorí z nich sa hrajú na niečo čím niesú.... Figh for your rights!
taq tento clowek je moj,,,bracho tas totalnu prawdu ale je to tim ze sa netreba bat OK ti sa nebojis ale ostatny ano treba lem nabrat odwahu a dodat si sebadwoweru a zazeniete ich taq tak boli 9mesiacow chapes more ja suhlasim s tebow a som na twojej strane
HEhe ze oi punk sharp neviem ael mne to pripada trapne a detinske ale ked sa deti hraju nech sa hrajú a neudri si ked si to pýta bitku. len tak ďalej držim vám palce a pre joja ver tomu že prejdem
znamená to okrem iného ako chapeš punkáč v podguráženom stave ináč ho totiž nenajdeš ti povie som fetak socka smrdim OI - okrem iného fetuje berie drogy...
Oi je uplne super a sama ho mam moc rada hoci som apolitikalka naklonena k NS.
Nazi spina su mozno ti co robia bordel ale hadzat vsetkych do jedneho vreca.. To uz sme tu mali - to vedia vsetci.
keby ste si podla nejakych realnych skusentosti dokazali utvorit nazor na jedneho alebo na skupinu ludi a nie na cele odclenenie subkultury tak by som vas mozno mala za normalnych
a uz sa tesim ako sa do mna niekto bude zase pustat len preto ze mam strnast a nie osemnast
Nrcka vies co je NS? ...Narodny socializmus? Precitaj si niekedy niekde aku politicku agendu hlasa tento politicky nazor, ale podrobne. To ze je nejaky nacek inteligentny a umierneny neznamena, ze je neskodny. Prave naopak. Hitlerovci tiez nechodili po ulici a nemlatili ludi, ale nosili pekne kosielky a tvarili sa milo, ich ciny sa odohravali niekde inde, tak to pochop, kazda politika je spina, ale toto je ta najspinavejsia spina cela postavena na klamstvach, demagogii a odrbavani ludi. Dalo by sa o tom rozpisovat na tisic stran, ale staci sa len zamysliet nad tym. Je to presne to co sa dialo aj za komunizmu (len v inej forme praktikovane), alebo ako sa deje dneska v amerike a ako sa americania spravaju, odrbavanie strednej vrstvy, miliony sprostych oveciek, principy su rovnake len sa zmenila forma. Learn the fuckin rule, akakolvek totalita je len nastrojom moci a zneuzivanie znamych a popularnych problemov na strhnutie pozornosti.
alebo dalsie, videli ste video kde Moskovski extremisti odrezali hlavu tadzikovi a druheho typka zastrelili? Nie? Tak to ani nepozerajte, ale zamyslite sa nad tym kam vedie tato ideologia, fakt si niekto mysli ze "biele deti" budu stastne ked ich rodicia zabezpecia buducnost sposobom ako su vrazdy, genocida, vysidlovanie, vojna...?
pocuvaj ty mala spina, ty co tu pises o NS? vies o nich take hovno jak o tom na co sa teraz dva tyzdne hras. uz sa tesim ako ta stretnem a poviem ti to do oci. oj s tebou biela bojovnicka
@18 sice som si az teraz precitala ten prispevok ale uz kratko potom akos om napisala ze som naklonena k ns som pochopila ze o tom viem tak velke nic a mozem sa teraz akurat tak prepadnut od hanby pod zem
@19 jo mato, uplne si ma dal na tom polemicu, tak sa do mna este nikto nepustil
keby som ta nemala tak rada aj by som ti na to nieco zacala pisat, ale kaslem radsej na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a po mojom:
ano, chyba mi kus predneho zuba po vycinani nackov a preto, lebo som kedysi zvykol mat dlhe vlasy... ale neidem im to vratit a ani ich zalovat...
Je mi ich luto. Su to biedni a slabi ludia, ktori sa inak prejavit nedokazu. Uplne mimo realneho sveta.
teda sharp
aj keby daky blbi
Oi je uplne super a sama ho mam moc rada hoci som apolitikalka naklonena k NS.
Nazi spina su mozno ti co robia bordel ale hadzat vsetkych do jedneho vreca.. To uz sme tu mali - to vedia vsetci.
keby ste si podla nejakych realnych skusentosti dokazali utvorit nazor na jedneho alebo na skupinu ludi a nie na cele odclenenie subkultury tak by som vas mozno mala za normalnych
a uz sa tesim ako sa do mna niekto bude zase pustat len preto ze mam strnast a nie osemnast
» cs.wikipedia.org/wiki/B%C3%ADl%C...
precitaj si napriklad hento
alebo dalsie, videli ste video kde Moskovski extremisti odrezali hlavu tadzikovi a druheho typka zastrelili? Nie? Tak to ani nepozerajte, ale zamyslite sa nad tym kam vedie tato ideologia, fakt si niekto mysli ze "biele deti" budu stastne ked ich rodicia zabezpecia buducnost sposobom ako su vrazdy, genocida, vysidlovanie, vojna...?
@19 jo mato, uplne si ma dal na tom polemicu, tak sa do mna este nikto nepustil
keby som ta nemala tak rada aj by som ti na to nieco zacala pisat, ale kaslem radsej na to