Ahojte ... potrebujem radu..mam chalana, ktory je strasne super a ja ho milujem..a on miluje mna...chodime spolu do triedy ale tam je to nanic...ja sa v skoel pred spoluziakmi strasne hanbim a nedokazem ho ani objimut.. a jemu to hrozne vadi a kvoli to
Mno si mlada co ti radit ..barbina je uz lacna kup si a ked ta barbie omrzy tak potom ries chalanou...ps ked mam holku a chytim ju za zadok tak nevem ale ziadnej to nikdy nevadilo
2 Kriste! Nenavidím ak niekto niekoho odsudzuje len na základe toho koľko má rokov. Naviac ty si tiež očividne dokonalý. (ako tak pozerám na tvoj pravopis)
2. - suhlasim s 5...ked uz si taky dokonaly len pripominam ze "omrzy" je s makkkym i."chalanou" sa pise na konci s v.... takze ked uz si taky dokonaly, nauc sa aspon pravopis... to uz vie aj male 15 rocne dievca..vies ?
lol deti sa uz takto obchytkavaju...heh jaj tie vase detstke lasky vzdy ma to rozosmeje...ako vidim necitis sa na sex zrela...a to ze sa hanbis je uplne normalne nic si z toho nerob...mne osobne sa zda dost nechutne ked sa nejaka baba s chalanom cely cas na seba lepia...je to dost trapne...nevravim ked sa pobozkaju ale obchytkavat sa na verejnosti hm...to by som sa asi hanbil aj ja...
ja by som povedala takto hanbiť sa neni až také zlé ale nemusíš sa k nemu ani tváriť že sa nepoznáte jednoducho objať sa môžete ale určite by som to pred ostatnými nepreháňala lebo to bude trápne aj vám aj im lebo vidieť niekoho ako sa na seba lepí je až moc čiže súhlas s 8. Warcraft3 takže tak no to je môj názor ale vlastný si musíš utvoriť sama.,.,. držím palce a nenechaj sa nútiť do sexu to isto nie ak nexeš tak jednoducho nexeš a hotovo!!!
18. tak s tým teda súhlasím lebo mám pocit že tých mladších v tejto dobe je akosi vela,.,. teda tých mladších ktorý sa správajú tak že majú fakt "viac rozumu"
jasne kasli na spoluziakov ... tak ci tak to bude aspon polovici vadit (vo vedlajsej triede mame 3 pary -OMG- ... a tie poznamky na nich ) .... ked sa im nebude pacit nech sa nepozeraju ...
P.S.: ja som nahodou zastancom obchytkavania na verejnosti ;b
po 1. na spoluziakov by som sa vykaslala, ved nebudu sa vam predsa starat do vasho vztahu a keby aj chceli lahko sa daju poslat do prdele a co sa tyka tej nevyzretosti vo vztahoch tak je to blbost, lebo ty sama musis vediet co citis a nikto ti nedoaze ze ho nemas rada absolutne skutocne .. (aj ked mozno na to ze je to fakt laska jak svina dojdes az neskor
berustek..no vies tak tipujem ze to bude nejaká z tých prvých lások... a jasné, že sa pred spolužiakmi hambíš....to by som sa asi aj ja... je iné pred kamarátmi ale tak pred všetkými spolužiakmi by to asi bolo trosku o hubu... a to ze ti je neprijmne ked ta chytá za zadok aleboprsia..no asi citiš nejaký nátlak z jeho strany a skor by som povedala ze sa trosku bojis ze to pojde takto dalej...ze sa to bude stupnovat..a aj ked ty ho mas rada tak proste ta rýchlost je na teba privelka..napokon si mlada...ale tak to by som sem moc neplietla... a pokial ten chalan bude na teba so sexom tlacit tak láska neláska... zober to tak...ak ta on ma skutocne rad tak to pochopí a ak nie tak ťa nemá skutocne rád a teba to nemá prečo teda mrzieť...všetko má svoj čas a vaše hodinky nemusia byt nacasovane rovnako tak vela šťastiaa
Hmmmm no ja mam 15 a teda takyto problem uz nemam,myslim si ze to pride casom ale ak je to problem ktory si uvedomujes a chces ho zmenit tak sa cez to prekusni,raz mu daj pusu na pery v triede a uvidis ze to nebude nic tazke a problem zmizne...No to ze ta chyti za zadok alebo prsia si myslim ze je bezne a vetsine bab to ani tak nevadi,cize bud ho nechaj alebo ak ti je to neprijemne mu povedz ze nech ta neosahava ale tak s humorom aby to nevypadalo moc vazne...
moja laska bola tiez takato v skole totalna ignoracia a vonku sme boli spolu len raz za tyzden s to bolo u nej stale...za zadok som ju drzal vzdy ked sme sa bozkavali a za prsia som ju nikdy nechytil ale teraz sme uz neni spolu....a neboj mozno ta budu chvilu ohovarat ale potom to uz bude v pohode
jaaaj bode to je pekne D moja prosimta nemas sa zaco hanbit kasli na ostatnzch to ye ho aspon obimes to nic neynamena aj tak si ta wecsina nebude wsimat bo ich to nebude zaujimat a otatni ak wedia o wasom wztahu tak sa im to urcite nebude zdat diwne aa ked otom nevedia tak sa to dozwedia raz urcite D a podla mna to ze ta chyta za zadok a prsia neznamena ze chce hned sex moja:} takze klud..a nehanbi sa
ked sa za nho hanbis a vadi ti ze ta obchytkava tak si fakt divna a toho chalana lutujem, a totalne suhlasim s 1- kup si barbie a na chalanov zatial ser ked nevies ako sa mas vo vztahu spravat, okey? xD lol nemyslela som si ze ked nvm ako sa k nemu mas spravat budes pisat koment 15... ako suhlasim s 24 (Holyknigh) ako ne ze by som bola o vela stastia xD ale zas skusenosti so starsimi mam xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
omg... chudak chlapec
btw dievca najdi si zrelsieho...to co k nemu citis je len zamilovanost a nie laska
hanbit sa ho objat pred spoluziakmi?
pre boha
fakt ked niesi zrela na vztahy, naco ich riesis?
a ze ta obchytkava??je kebyx bol babou tak mi to nevadi! co si spravna krestanka???ser na to...aspon ma co robit!
P.S.: ja som nahodou zastancom obchytkavania na verejnosti ;b
no a s tym ze ta obchytkava?!no a?!