A nemusí to byť len že ste sa hanbili v zmysle, že ste ich potomci, ale že ste sa za nich hanbili aj ako za ľudí (čiže ak by sa tak správal ktokoľvek vo vašej prítomnosti, hanbili by ste sa-nezávisle od
mamu mám rada ale tiež jej niekedy preskočí tak že vrieska na otca tak že to počuje celá ulica a za otca sa stále pretože je to darebák. a plodí iba deti nič iné nerobí. ale konečne si našiel prácu tak som zvedavá ako dlho v nej vydrží
Napríklad dnes trochu,bohužial. Buď keď máti neovláda hlasitosť svojho hlasu na verejnosti,alebo situácie kedy mi treba na wecko a ona sa ma skoro krikom opýta či na malú alebo veľkú. Ďalej keď sa zbytočne hádajú a ďalej si nespomeniem..
ani nie, vreštia na mňa zväčša v súkromí a na verejnosti sú v pohode
plus si myslím že normálny človek chápe že to sú rodičia a tí sú niekedy podivní lebo tiež má rodičov
ale vlastne za ocove dlhé reči o jeho obľúbených témach sa niekedy hanbím, lebo on je taký že si myslí že má ultimátnu pravdu a niektoré veci rozpráva každej návšteve alebo hocikomu stále dookola
za otca ani nie,som s ním málokedy, ale za matku občas, keď jej zvoní mobil, pretože má hroznú zvučku, keď telefonuje,lebo kričí na celé mesto,keď ideme po námestí a niečo mi hovorí tak, že kričí ,keď sa snaží byť "hustá" a používa hlášky ako "Či?" atď..na verejnosti
ehm...vybavila sa mi jedna situacia pred niekolkymi rokmi v skandinavii, ked sa moj otec uprostred lesov snazil dost nesikovnym spôsobom zistit od jednej miestnej obyvatelky, kde su soby (bola to v podstate dost vtipno-trapna situacia (-:, aj ked vtedy mi to vtipne teda nepripadalo)
nehanbím sa za nich ani ako za rodičov, ani ako za ľudí. možno keď som bola malá som sa hanbila. ale bolo to hlúpe a hanbím sa, že som sa hanbila vôbec
ale za niektoré názory by sa možno mali hanbiť oni sami...
áá ked sa moja matka len tak prihovorila vo vlaku takému chalanovi a začala sa s ním kamoškovať so zámerom aby mne a kamoške rýchlejšie ubehla cesta, tj. aby sme sa s ním skamoškovali myy
ja za deda, ked ma odprevadzal na kruzky a cakal pred triedou a neskutocne hlasno si fukal nos, ze to bolo pocut v triede a ucka ze tu mam dedka.
no a za otca tiez, pretoze nechal deda po mna chodit, lebo on bol silno zaneprazdneny pozeranim tv a prezieranim sa a pitim flase vina sam.
take drobnosti sa diali furt.
a este ked ma otec nutil sediet mu na ,,kline'' v dobe mojej puberty a povedal, ze vsak co, ved este nemam velke prsia. na rodinnej oslave a kazdy to nechal tak, nech je na mna agresivny, ked som sa branila, az na babku raz. za to som na nu hrda, ze ma zachranila. ostatni su blbi, lebo sa pozerali jak mi ublizuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
za otca ani nie, za neho nemám prečo,nakoľko sa vlastne ani nepriznáme,že sme rodina
za matku sa hanbím stále. za jej správanie,vystupovanie,názory,za to,aká je,za to kto je...
mamu mám rada ale tiež jej niekedy preskočí tak že vrieska na otca tak že to počuje celá ulica a za otca sa stále pretože je to darebák. a plodí iba deti nič iné nerobí. ale konečne si našiel prácu tak som zvedavá ako dlho v nej vydrží
plus si myslím že normálny človek chápe že to sú rodičia a tí sú niekedy podivní lebo tiež má rodičov
ale vlastne za ocove dlhé reči o jeho obľúbených témach sa niekedy hanbím, lebo on je taký že si myslí že má ultimátnu pravdu a niektoré veci rozpráva každej návšteve alebo hocikomu stále dookola
@18 ci? je teda uzasna hlaska.
skorej za babku dost casto, ked ma vozila (peso) zo skoly, na hudobnu a tak.
ked niečo také ako "hanbím sa za teba" poviem svojim rodičom, tak to myslím iba zo srandy a ony to vedia
a ako tak čítam ostatné príspevky, tak som maximálne vďačná za svojich rodičov a moje "problémy" s nimi
O mne väčšina ľudí vie, že som divná, takže keď hučia do mňa na verejnosti, viem, že ostatní vedia, že to nie je bez príčiny, HA HA HA.
Pred 2 rokmi sa ale stali nejake veci a odvtedy sa za nich hambim a aj sa im vyhybam.
Ale veď nemyslí to zle.
oco tiež niekedy kydá, ale nikdy by som sa za nich nejako vážne nehanbila, skôr sa na tom zasmejeme a tak...
ale za niektoré názory by sa možno mali hanbiť oni sami...
no a za otca tiez, pretoze nechal deda po mna chodit, lebo on bol silno zaneprazdneny pozeranim tv a prezieranim sa a pitim flase vina sam.
take drobnosti sa diali furt.
a este ked ma otec nutil sediet mu na ,,kline'' v dobe mojej puberty a povedal, ze vsak co, ved este nemam velke prsia. na rodinnej oslave a kazdy to nechal tak, nech je na mna agresivny, ked som sa branila, az na babku raz. za to som na nu hrda, ze ma zachranila. ostatni su blbi, lebo sa pozerali jak mi ublizuje.