Nie je to tým, že by som bola pri sebe práve naopak, ale aj tak to chcem trošku zmeniť. Problém je v tom, že sa tam hanbím ísť sama, že tam niečo pokazím alebo že to neviem a všetci ostatní to začnú komentovať. Najlepšie by mi bolo keby tam chodím s nieky
Ty kokos... To čo riešiš???
Veď normálne tam prídeš - zbadáš 1. chalana - povieš mu, že chceš cvičiť a že si vo fitku 1. krát a on si poutiera sliny a všetko Ti rád pomôže, vysvetlí a ešte Ťa aj 2x pozve na rande...
Šak si žena, nie??
nehanbi sa, jasne ze nebudes prvy krat cvicit ako profesional, no ale myslim ze komentovat to nikto nebude, bud ti niekto pomoze alebo bude ticho a aj keby, nevsimaj si to a nenechaj sa odradit hlupakmi... Ajtak tam chodia aj ludia ktori cvicia sustavne zle, a na nete je vela navodou ako spravne technicky cvicit, tak si popozeraj nejake stranky na google
ja tam chodím len sama a pohodka veď, opýtam sa chlapcov čo potrebujem a väčšinou sú takí obetaví, že ma ten deň neprestanú kontrolovať či ozaj niečo nepotrebujem ešte...
dam ti dobru radu. Neco zakladne si nekde pozri a ked chces bez trenera, tak sa pytaj o rady ale len tych, co maju fakt dobru formu. Lebo ostatni ta take picoviny naucia, zeby si zasluzili 5 po pysku zato.
Jezisi a naco podla teba je tam ten trener vo fitku, ved on ti vsetko vysvetli, ze ktory pristroj na co je ak sa nechces pytat len tak cudzich ludi. Mne to v pohode vysvetlili v kazdom jednom fitku zatial co som bola
podla mna lepsiemu samemu, lebo proste vacsina ludi sa tam chodi zajebavat, sa kus porozprava, popumpuje biceps a ide het, ledva, ze kvapku potu vytlacia.
ja mam zas problem tam sa dako odhodlat ist raz som tam uz aj siel ale pred lekarnou som pri cuvani v razil do auta byvalej ucitelky tak dako sa mi potom uz do toho fitka nechcelo ist
ale tiez dako sam sa mi tam nechce ist :/ a nemam nikoho s kym tam ist
Ja som chodil sám. A tiež som sa hanbil prvé 2 razy, lebo som nevedel ako niektore z tých strojov použivať a ako si ich nastaviť na svoju mieru. 3. krat som tam šiel rano ked tam skoro nik nebol a všetky stroje som si vyskušal vklude. A potom to už bolo ok. ... Nemaš sa čoho hanbiť
@bress Fuh, ale predstav si, ked ides silove treningy (full body, 6/8/18 opakovani po 3/3/2 serie (Kazde cislo symbolizuje jeden den) a on na teba zacne, ze takto sa na objem necvici a ze o tom nic neviem ? Som mal chut ho tam dobit, len som nemal so sebou rukavice
A potom mu mozes vysvetlovat, ze ty skutocne necvicis na objem, ked jemu to proste nedochadza a nechape ako inak a preco sa da cvicit (pardon, skor som poslal jak dorozmyslal)
Ja mam tiez ten isty problem. Ale budem ho musiet prekonat a hadam aj bude s kym ist do posilky. Chvilu som chodila v TN cez skolu, jedna baba taka vymakana mi tam poradila ako to mam robit lepsie a bola tam este jedna asi taka cca 60rocna co bola len strasne mudra a dotierava
ja som bola prvykrat s kamaratom a ten mi to tam ukazal.. potom som chodila aj sama a aj som dotiahla ine kamaratky.. neboj sa tam ale ist sama, ti treneri si mili a povedia ti, co a ako mas robit. dokonca tam, kde ja chodim maju aj na kazdom stroji obrazok, ze co s tym a na ake svaly to je
hlavne sa neboj, zober odvahu a pekne cvic
co si myslia ostatny maj na haku , ved to robis pre seba. daj si cojaviem sluchatka a pusti hlasnu hudbu to ti pomoze zahnat myslienky na to ze ta niekto hodnoti.. Podla mna to je len v tvojej hlave lebo ostatny sa spravidla venuju hlavne svojmu treningu a nie sledovanim inych
@mysterygirl a kolko zaplatim ked sa chcem opytat len na tie stroje ci to je zadarmo ? chcela by som si s nim dat aspon hodinu ale zial nemam na to teraz peniazky
Neplatis nic, v zivote som nic neplatila lebo ved nepytas sa ho na vypracovanie treningoveho planu, ale len na stroje, ktory je naco lebo mne pridu vsetky rovnake
ja keď som chodila, tak vždy len sama.
keby mám ísť s niekým, tak to radšej asi ani nejdem
a chodila som aj keď tam bolo menej ľudí, aj keď bolo viac ľudí, nikdy si ma nikto nevšímal, ved ani ja som tam nečumela po druhých. a na strojoch som sa naučila tak, že buď som sa opýtala tých, čo na nich cvičili (v prípade bežiaceho pása/steperu, že ako to naprogramovať) alebo som si pozrela obrázky alebo som sa pozerala na ľudí, ako na tom cvičia (nenápadne samozrejme ).
aach, chodila by som zase, len keby mám zadarmo permanentku
asi 99% mojich kamarátov sa vždy vyhovára práve na toto, že sami tam ísť nechcú mne praveže vyhovuje ísť sama, ak idem s niekym, chce sa vyprávať alebo fotiť ...zaplať si na začiatok trénera a on ti poukazuje ako a čo cvičiť a potom ti to podľa mňa bude jedno že si sama :letim:
Tak prvýkrát je to normálne ja som tiež mal z toho ani nie že strach, ale taký divný pocit čo ak ... ale vážne sú tam zvačša ludia ochotní pomoct a vôbec si ťa nevšímajú a ak potrebuješ nastaviť nejaký stroj lebo nevieš ako stači sa len opýtať nikto ti za to hlavu neutrhne a ani na teba kričať nebude a tiež možeš si hned najať trénera aj ked si trocha priplatíš, ale nebudeš sama a všetko ti vysvetlí
ja tiez na to nemam odvahu siel som par krat s kamosom, to sa dalo, a hlavne perfektne radil lebo ja sa v tom neorientujem, ale ako zdrhol za hranice tak som hned prestal, nemam odvahu.. cvicim doma to staci
@nemammeno s týmto mám problem aj ja! milion strojov a niektorí proste nemajú nič iného na práci a kukať sa okolo, a hanbím sa zavolať nejakého trenéra, nech mi niečo vysvetlí aj keď je tam na to
chod tam doobeda skor to byva menej ludi a mal byt tam byt trener ktory ti to všetko ochotne poukazuje ... alebo chod do ženskej posilky na začiatok ked sa hanbíš
@nemammeno aj ja som sa prvýkrat hanbila aj v ženskej a uplne v pohode to tam bolo top prístup a všetci milí, oni ti to tam väčšinou v pohode vysvetlia, ukážu ako by mali byť nejakí povýšeneckí
zaplať si trénerku, naučí ťa ako máš s čím cvičiť, techniku, dýchanie, poradí ti v strave, pochodíš s ňou párkrát a potom sa už nebudeš báť ísť si zacvičiť sama
cvič sama doma s vlastnou váhou
„Čo ak vám poviem, že už dávno máte ten najdokonalejší posilňovací prístroj, aký kedy bol vytvorený? Svoje vlastné telo.“ Mark Lauren
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Veď normálne tam prídeš - zbadáš 1. chalana - povieš mu, že chceš cvičiť a že si vo fitku 1. krát a on si poutiera sliny a všetko Ti rád pomôže, vysvetlí a ešte Ťa aj 2x pozve na rande...
Šak si žena, nie??
ale tiez dako sam sa mi tam nechce ist :/ a nemam nikoho s kym tam ist
kupil som texas power bar, kotuce, power rack a dovidenia posilovne.
zvykneš si aj ty, neboj,....
hlavne sa neboj, zober odvahu a pekne cvic
keby mám ísť s niekým, tak to radšej asi ani nejdem
a chodila som aj keď tam bolo menej ľudí, aj keď bolo viac ľudí, nikdy si ma nikto nevšímal, ved ani ja som tam nečumela po druhých. a na strojoch som sa naučila tak, že buď som sa opýtala tých, čo na nich cvičili (v prípade bežiaceho pása/steperu, že ako to naprogramovať) alebo som si pozrela obrázky alebo som sa pozerala na ľudí, ako na tom cvičia (nenápadne samozrejme ).
aach, chodila by som zase, len keby mám zadarmo permanentku
„Čo ak vám poviem, že už dávno máte ten najdokonalejší posilňovací prístroj, aký kedy bol vytvorený? Svoje vlastné telo.“ Mark Lauren