Mne osobne pomaha navodit stav mysle, kedy si myslim, ze som z inej galaxie, kde je moj vyzor vzor krasy a vsetci ostatni su nedokonali. A este mi pomaha opakovat si poeticku basen slovenskeho autora z radu neosturovcov. "mam tucne brucho, kere je seksi".
ja ani neviem ... kvôli bruchu a nohám, ktoré mám trochu tučnejšie ani nie, to sa dá ešte ale štvú ma široké ramená -.-" keď nemám rozpustené vlasy alebo ramienka na plavkách tak vyzerám ako Rambo skrížený s Hulkom ...a to nesrandujem
a inak, mám odstávajúce rebro čiže na jednej strane vyzerám akoby som nejedla pol storočia a na druhej mám široké boky a to také "ženské" brucho -.- ... a stehná - tie zakryjem šortkovými plavkami...
a vadí mi to asi len vtedy, keď tam som s kamoškou/kamoškami, ktoré sú oveľa chudšie ako ja
je to moja postava, môj život a keby si prešli takými zdravotnými problémami ako ja, tak by som si pozrela ako by vyzerali, nech si hovoria čo chcú je mi to fuk... ale priznávam, že by som mohla späť schudnúť tých 7 kíl... možno raz
obmedzujem plavárne kvôli vode, ktorá je mastná na povrchu od opalovacích olejov a ešte všeličoho iného .....a potom cítim na sebe neustále niekoho oči, čo ma očumujú........filip
Nechodim na kupaliska uz len z toho dovodu,ze tam chodia tu nabuchanci s babami ,które vyzeraju ako po plastike a pritom nevedia ani plavat a postavaju kde tade a sa smeju a ohavaraju druhch..
ja osobne chodim na nuda plaze,takze z toho vypliva,ze za svoje telo sa nehanbim..
ano. ja sa pred ludmi obnazujem co najmenej. nechodim na kupaliska, plavarne a pod. ked uz, tak v inom meste alebo v inej krajine. kazdy mame svoje slabosti. a nesuvisi to len s postavou samotnou.
nechodim casto na kupalisko ale ak ano tak nie je problem, na slovensku nechodim - ludia su mi cudzi a pri tom co dnes chodi na kupalisko som jeden z najvacsich krasavcov tam
Kupaliskam sa zasadne vyhybam ale z inych dovodov. Desi ma predstava kupat sa vo vode v ktorej sa vystriedalo niekolko tisic smradlavych, spotenych ludi a malych deciek co stia do vody. FUJ.
nie s postavou problém nemám lenže teraz som tak blbo opálená (nohy mám príliš hnedé oproti zvyšku tela) že mi je to trocha nepríjemné ale ked je teplo a ja sa chcem kúpať tak kašlem na to a idem.
@mielikki velky pocitac po 7 milionoch rokov vypocital tuto odpoved....bohuzial nikto nepoznal presne znenie tej otazky, preto ten pocitac navrhol novy, ktory pride na tu otazku. Ten pocitac bola nasa Zem (kde sme my ako ludia az 3 najinteligentnejsi druh po delfinoch a potkanoch) a otazku "pocitala" 10 miliard rokov. Zhodov nahod bola znicena 5 minut pred dopocitanim otazky kvoli stavbe intergalaktickej dialnice....a zhodou nahod 5 minut po zniceni objavili technologiu vdaka ktorej intergalakticke dialnice niesu potrebne....
@deravevreco voda bola teplá ako polievka, vôbec sa v nej nedalo osviežiť, bazén bol plný čudných ľudí s čudnými výrastkami na koži a celkovo to tam bolo podozrivé...čiže už nikdy viac.
ano ale tak ja mam skutocne na to dovod... ale odkazujem babam co maju par kil navyse a myslia si ze su strasne tlste alebo neviem co ze to tak neni tak sa nehanbite !
nikdy som nebol spokojny so sebou, ale neriesim to, az tak strasne to nie je a je mi jedno, nech sa nikto nepozera, ale pozrie inam ... a radsej jazero ako kupalisko ... nemam hlavne rad ludi co sa tam hraju na nieco co niesu ... ked mi je teplo, ochladzujem sa, ked sa chcem blaznit, blaznim sa tam, ked chcem kecat a pivkovat, pivkujem, ked chcem plavat, tak plavam riadne atd...
už nie, ale kúpaliská mi nevyhovujú... milion ludí kam sa len pozreš, vo vode môžeš len stáť lebo je v nej x500 ludí.... radšej komorne s partiou priatelov na jazerá
heheh, kolko ludi sa obmedzuje...bitch please, kazdemu je jedno ako vyzerate a normalny clovek sa vam nikdy nebude smiat ako vyzerate a stara sa o seba, takze:
V zime minulého a zároveň tohto roku som sa hanbila ísť do plaviek, nevedela som si to predstaviť ale už ma to prešlo, navyše som schudla 2-3kg Včera mi jedna priateľka povedala, že moje prsia vyzerajú ako silikónové... :p
@kokosovyorech hej trochu som sa rozpísala tiež som potom na to pozerala, že wtf? životopis rovno môžem, a aj vyzerám ale už pomaly ale isto na to začínam kašľať
@momoglamorous heh, hovoris mi z duse... mne je jedno, ak na tom niekomu nezalezi, tak ok, ale ak sa niekto stazuje, ze vyzera zle a neurobil nic pre to, aby vyzeral lepsie, tak to je divne...
Áno nemám rada keď som v plavkách na preplnenom kúpalisku Je pravda , že sú to cudzí ľudia ale tak necítim sa dobre Pri mori to je nič to neriešim Ale keď som už priateľmi ( nie len s babami ) tak to je príšerné teda ak mám byť úprimná takému sa vždy vyhýbam
@blackrisq presne tak...ja som volakedy tiez vyzerala inak, tucnejsie a ti ludia zjavne nemaju motivaciu ani ochotu si dat nejaky ciel a zlepsovat sa, nim uz nepomoze nic, len stazovat sa
Nie....... síce nemám postavu akú by som mala mať.... ale prečo sa hanbiť za to aká naozaj som???.... Nech si ľudia myslia o mne čo chcú a nech má súdia preto ako vyzerám... ale moji priatelia ma poznajú bližšie, poznajú moje vnútro a im nevadí ako vyzerám
no ako potom čo teraz som bola v kúpaliskovej destinácii týždeň a každý sa za mnou otáčal mám celkom dobré sebavedomie čo sa toho týka proste som spoko, hlava hore, a hotovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
123 komentov
aj.
hlavne.
-desí ma a celkom sa mi hnusí predstava mňa v plavkách na verejnom priestranstve
-bridí sa mi pomyslenie na všetky mikroorganizmy na takýchto miestach
-nechcem opálenie kože
-vrcholná nechuť k takémuto tráveniu času
radsej idem na krytu plavaren aspon ostanem pekny biely
Hej, sakramentsky sa hanbím, keďže som tučná.
aele niekedy ked sa nappám mam velke bruško
Ale nechodím tam aj tak
a inak, mám odstávajúce rebro čiže na jednej strane vyzerám akoby som nejedla pol storočia a na druhej mám široké boky a to také "ženské" brucho -.- ... a stehná - tie zakryjem šortkovými plavkami...
a vadí mi to asi len vtedy, keď tam som s kamoškou/kamoškami, ktoré sú oveľa chudšie ako ja
ale žeby som sa nejak moc hanbila to zas nie..
ja osobne chodim na nuda plaze,takze z toho vypliva,ze za svoje telo sa nehanbim..
A teda by to samozrejme nebolo hanbenie sa, takéto hanbenie sa je úplná konina.
Nebudem sa predsa topiť niekde doma len preto, že nemám bohvieakú postavu!
nie, nehanbim sa... jednoducho nie
ja som sa tiez nenarodil tak, ako vyzeram teraz
1. nerád plávam - viem sa neutopiť, ale inak nič moc
2. s okuliarmi do vody neleziem a bez nich figu vidím
3. necítim sa dobre v mase ľudí