Co sa dá robiť s veľkou hanblivostou? Ked sa mi chalan páči, skor sa snazim si ho nevsimat lebo som hanbliva a to by malo byt prave naopak. Neviem co s tym uz robit a hneva ma to. Vdaka.
ja keď si vypijem som ešte hanblivejší a tichší :/, takže alkohol nie je liek na všetko, už to prekonávam roky a stále nič, postupne pomaly, ale s cudzími dievčatami sa aj tak nerozprávam, ani keď sú to kamarátky mojich kamarátov, alebo len veľmi veľmi málo, keď sa ma niečo opýtajú a to sa ešte aj zakoktám ako looser čistý
Len nezačni s alkoholom. Náhodou to je celkom milé ked sa niekto hanbí, ja mám hanblivých ľudí rada. Treba len prekonať ten počiatočný strach prekonať sa a čo najviac sa vystavovať takým situaciam a komunikovať s ludmi ktorých sa hanbíš. potom už je to len sila zvyku . Nepojde to hned ale časom to bude lepšie.
@creeson skor by som to prirovnala k tomu, ze neikto ma v mobile aj moznost videohovoru plus dalsie funkcie, niekto dokaze so svojim mobilom sa dorozumievat len klasickým sposobom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@keylie No neviem načo vám budú keďže my máme len 2 To ako keby si vysielala televíziu cez analóg pritom my bežíme už na digitál